2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Arkadaşlar kpss sonuçlarından haberiniz var mı Twitter da gündem olmuş çok sayıda adayın cevapların yanlış olduğuna dair eleştirileri var
-
@necipuysalll 1700 sayılı Dahiliye Memurları Kanununun Madde 2/A'sı ve sınav ilanında 1 netin 1 puan olması gerekçesiyle hocam...
-
@mehmet5557 her sınavdan sonra aynı hikaye ben değişen bir şey göremedim
-
Geçen sene zor bir sınavdı ama ne kadar zor olursa olsun her sorunun cevabı piyasadaki kitaplarda vardı, kaldı ki geçen senenin 1 zor sorusu da iptal oldu .. kimse yanlış yapmamış oldu..
Bu sene sınav nitelik olarak zor olmasının yanında mevzuatsal olarak da zordu.. piyasadaki hicbir kitapta olmayan en az 6 7 soru vardı daha ne olsun ... -
400'ü "DOLDURTUP" 70'le "KAPATTIRIRLAR" gibi duruyo sanki...
-
@can-mavi beklenen mevzuatlardanda detay daha fazla geldi hocam insanı sınav anında ikileme düşürebilecek sorular bu sınavda daha fazlaydı
-
@dlkaptan hocam beni de 76,50 olarak dahil edebilir misiniz
-
@ESE0303 zorla nasil doldurcaklar hocam 68 deki adami 70 yapamazlar
-
@necipuysalll yanlış anladınız hocam 70 le kapatır demek istedi
-
@necipuysalll besiktastaki necipsin sen cidden
-
@Yunus1059 hocam bende o soruyu 3 yaptım bikaç Türkçe hocasına çözdürdük daha dogrusu mesaj attık ama dogru dediler cevap anlamadım açıkçası ama bişi de demedim.
-
@sessessc bende bi hocaya sordum 3 demişti cevabı
-
@sessessc O sorunun cevabı 2 olamaz. Bir kaç defa okuyunca 2. Cümlede de sıkıntı var gibi gözüküyor ama 3 çok daha uyumsuz
-
Benim düşünceme göre Türk dili ilgili soru iptal edilmesi daha gerekli bir sorudur:
"...Türk dili kadar tarihî ... ve coğrafî genişliği..."
"... gurur verdiği kadar araştırma ve inceleme ... beraberinde getirmektedir."B) derinliği-güçlüğünü de (doğru şık)
C) sınırları-sorunlarını da (ben bunu yaptım)
E) dönemleri-kolaylığını da (ki bu bence en uygun olan) -
Benim ÖSYM'nin hazırladığı Türkçe sorularında edindiğim deneyim şu: "anlık düşünme biçimi" diyorum ben buna.
Örneğin E şıkkının ikinci sözcüğünde ilk bakışta "ya ilki olumlu ikincisi olumsuz olamaz" gibi bir algı oluşturabiliyor; ama dikkatlice bir kere daha bakıldığında olumlu da olabilir sorudaki olgu durumu oluşuyor.
Bilmem anlatabildim mi... -
Bir de bu paragraf sorusu ile ilgili olarak ben de her ne kadar sınav anında önce II. ve III. tümceler arasında kalmış olsam da,ikinci tümcenin net bir biçimde anlatımı bozduğunu düşünüyorum.
Nedenini açıklamak istemiyorum,çünkü becerebilceğimi sanmıyorum :))) -
@k-k hocam derinlik ve genişlik uyumlu ve cümlenin akışına göre olumsuzluk ifade edilmek istenmiş o yüzden güçlüğünü kelimesi getirilmesi en uygun olanı kanatimce
-
İktisat sorusuna itiraz eden oldu mu? Cevaba
-
@dlkaptan 1 tane 65 ekler misin
-
Geçen sene forumdaki yığılma 74-75gibiydi bu yıl
70-73 arası