2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@sessessc yanılıyorsunuz hocam erman erbaykal, mesut güzelli, yüksel bilgili hocalar sorunun şıkkı değişmeli diyenler arasında.
-
@ryu753 dogru dur hocam ben Zeynel dinler, tufan Samet, mahfi egilmez gibi isimlerden bahsettim, hayırlısı olsun ösym komisyonu ne dicek bakalım
-
@ryu753 amacım soruyu tartışmak değil ancak şunu beliteyim, eğer o soru iptal olur da ben sınavı 1.25 net ile kaybedersem dava açacağım çünkü dediğim gibi hem yabancı kaynaklara hem de yerli makale ve akademik kaynaklara göre soru doğru, kaldı ki yüksel hoca neden öyle dedi bilmiyorum çünkü kendi kaynaklarına göre de (tamamı çıkmış soru bankası hariç,onda öyle bir şey yazmiyor) soru doğru
-
@can-mavi evet hocam haklısınız. Eğer iptal olmazsa ben de gideceğim hocaların verdiği kaynaklarla idari yargıya. Bakalım bekleyelim ne karar verecek ösym inşallah hiç kimsenin ihtiyacı olmaz o sorunun iptali veya doğruluğuna.
-
@ryu753 bu hocalar disinda 10 tane hocAya da biz sorduk neler demediler baskiyla soru iptal etttiemeye calisiyorlar sinirda olanlar neler neler artik bu konu kapansin.olaki soru iptal olursa ben bizzat yurutmeyi durdurma talebiyle idare mahkemesine dava acacagim.artik o kadar kolay degil ben sinirdayim bu soru yanlis x hoca sikki degiscek diyor .yok kurumlar vergisi su kdr artarsa sok olur skti artik bu konu.birakin artk hukuki surec yurusun.yoksa her sene soruyu anlamadigi icin yapamayanlar x kpss hocasina baski yapar o soru iptal olsn der iptal edilir bunun onune gecilemez.kapansin artk arz soku gibi basit bir konuda bile insanlar soru iptali istiyor.herkes icin hayrlisi olsun ama skti artk bu konu onumuze bakalm.
-
@can-mavi sadece sen değil neti düşen herkes açacak davayı hocam merak etme
-
@discotheque baskı ne demek hocam ya :)) soru ya doğrudur ya da yanlıştır. Baskıyla soru mu iptal edilir? Siz o hocaların gazına gelmeyin derim herkesin en tabii hakkı dava hakkı iptal edilirse siz, iptal edilmezse biz dava açarız olur biter herkes için hayırlısı olsun
-
@ryu753 bak dostum bosver sen gaz vs:) hukuki surec islesin sonucunu gorururz.:) Senn o hoca dediklerin kimler hangi kaynaklarda neler gecior iktisat turkiyede dogmadi.bir suru kaynak var bosverelm ondan senn benm dememle bisi degismez konu sacma ve komik gelio artk
-
Arkadaşlar ÖSYM soruyu iptal mi eder cevabını mı değiştirir hiç cevap değiştirdiği oldu mu ÖSYM nin
-
@Yunus1059 hocam bu yıl kpss de sanrm degiştrinş cevap girmedim ama giren arkadaşlar öle dio
-
@sessessc Hocam ben de arz sorusunu , Türkçe de anlatımı bozan soruyu yanlış yaptım arz sorusu ıcin net bir düşüncem olmasa da Türkçe deki sorunun kesinlikle sorunlu olduğunu düşünüyorum. Ama asıl soru ÖSYM nin her sene sorduğu sorularda literatürde etkili olan insanların bile birbirinden farklı cevaplar vermesi. Demek ki burada ÖSYM açısından ciddi bir beceriksizlik var. Bir soruyu zor yapmak için o soruda birden fazla sıkkın doğru kabul edilebilmesi gerekmez. Onemli olan çalışanla calismayani ayırt etmek. Ne yazık ki ÖSYM soru hazirlanken bu kriteri dikkate almıyor. Duruma bakın insanlar sınırda iptal olup olmaması birçok insanın kaderini etkileyecek. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın .
-
@Yunus1059 hocaların bile kendi arasında fikir birliğine varamadığı soruları bize sormaları rezalet bir durum. Komisyon soru hazırlamaktan acizler
-
@Yunus1059 Amin hocam çok haklısınız
-
2018 sınavında soruların açıklanmasından sınav sonuçları açıklanana kadar (yaklaşık 25 günde) 112 kişi 70 net üstü yaptığını ve bunlardan sadece 10'u 80 net üstü yaptığını söylemişti. Bakalım burada sonuç nasıl olacak
-
arkadaşlar geçen sene kaç soru iptali vardı
-
@ryu753 2019 nasıldı hocam
-
@kymkm06 2
-
@sessessc teşekkürler
-
[url=https://hizliresim.com/qXcCkS][img]https://i.hizliresim.com/qXcCkS.jpg[/img][/url]
-
Koskoca 66 soruluk alan kısmından sadece boşluksuz 5 yanlış yapıp, 14 soruluk Türkçe kısmından 8 yanlış yaparak tarihe geçtim sanırım. Herkes Türkçe çıksa keşke daha çok diye dua eder ben yine mi Türkçe diyorum. Kıssadan hisse 2 tane hatırlayamadığım soru olduğu ve yanlış sayarak bu sorularıda 75.50 Net benden.