2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@ahmetdeniz vay hoşgeldin
-
@ahmetdeniz :))))))))))) cok hizli karar almislar helal olsun.
-
@ahmetdeniz ıns dalga gecmiyorsundur bizle soruları da yaz bari hocam
-
@ahmetdeniz kardeşim şu derinliğini bi çözemedik
-
@ahmetdeniz maşallah tarih de görülmemiş olay bilgiler için sagolun keşke soruları da yazaydın :))))
-
@ahmetdeniz vur beni...
-
@ahmetdeniz 70 alanin mulakata kalcagni nasil soyluyorsunmo zaman sonuclar belli:)))
-
@alpkaim dalga gecmeme ihtimali varmı hocam güldük eglendik yeter ciddiye aldı arkadaş biraz heralde
-
Valla dalga geciyosan kul hakkina giriyosun haberin olsun daha da bi sey demiyorum
-
@heisenbergww valla hocam gunahtir herkesin yüksek olsa dalga gecsin tamam da benim dilekçem dün baktığımda daha cankaya cihet hazırlama torbasına eklenmişti yani varmamıştı herkesin dilekçesini neden beklememişler gülsem mi ağlasam mi
-
@ahmetdeniz YÖNETİCİLER YOK MU YA BU ADAMI ENGELLEYECEK? ADAM DALGA GEÇİYOR RESMEN DİLEKÇELER BİLE DAHA YENİ ULAŞTI NE ARA KONTROL EDİLDİ?
-
@ryu753 zaten 4 tane soru bile yok ihtilaflı olan 2 soru var maksimum
-
2 iptal 2 şık değişikliği 96 soru şüpheli durumdayım allah sonumuzu hayr etsin
-
@beratkarahanlı puanınızı yazdınız mı hocam
-
@ryu753 hocam gülemizi eglenmenizi istio şaka yani
-
@alpkaim hocam bi müneccim muhabbeti döndü 23.00 Ahmet diye gırgırına takılıyordu millet nasıl böyle ciddiye alındı anlamadım.
-
@sessessc hocam bence eğlenilecek bir durum yok baksanıza listeye.
-
@dlkaptan üye olmayan 3 arkadaşımın netleri 71.75 , 70.50, 70
-
@ahmetdeniz tam bir yalancı bu arkadaş daha da itibar etmem
-
Sınav tarihi için dalga geçtik 23 Ahmet adi kaldı ama 18 Ekim duyumu tuttu. Bence engelli bir durum yok Ahmet bey için. Duyumlarina temkinli yaklaşıp bence 18 kasimi bekleyelim sonra zaten burda kendisine zincir oluşur:)