2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@gktrko1 iktisatı iyi olan birisi çıkmış soru üzerinden hazırlanabilir belki lakin hiç bilmeyen birisinin çıkmış soru ezberleyerek başarısı bence olmaz cık..
-
ilk mülakatımdı benimde olmadı arkadaşlar nasip değilmiş, Bir kez daha denemeyi düşünüyorum , Herkese başarılar diliyorum, Soru sormak isteyen arkadaşlar olursa özele yazarlarsa süreç ile ilgili yaşadığım kadarıyla cevaplayabilirim. iyi günler dilerim.
-
@memo33 inşallah birdahakine nasip olur hocam
-
@calicartel inşallah hocam hakeden herkesin olması dileğiyle ,
-
Arkadaşlar elinde 2019 sorularının pdf hali olan var mı
-
Yavaştan yerimizi alalım..
-
https:// www. yakinegitim. com/duyuru/kaymakamlik-sinavi-soru-dagilimi
arkadaşlar ben böyle birşey buldum belki göz atmak istersiniz 2011 2018 yılları arası konu dağılımları burada mevcut daha öncekilerinide bulursam atacağım yada siz bulursanız atarsınız şimdiden teşekkür ederim
-
Merhaba dostlar, 2019 yılı sorularına https:// alonot. com/2019-kaymakamlik-sinavi-soru-ve-cevaplari/ bu linkden aradaki boşlukları kaldırarak ulaşabilirsiniz. Bulabilirsem 2018 soruları için de link eklerim.
-
@mülki hocam 2018i de eklerseniz cok seviniriz
-
Status gazikitabevinin sitesinde indirime girmiş arkadaşlar
-
@vuralkara soru bankası için erken diye düşünüyorum değişiklikler oluyor politika kurulları da değişecekmiş
-
Arkadaşlar sınavdaki ''Türkiye'nin İdari Yapısı (14), Türkiye'de Mahalli İdareler (9), Ekonomi (12) Türkiye'nin Sosyo-Ekonomik Yapısı (10) ve Türkiye'de Demokratikleşme ve İnsan Hakları (6) '' kısım için hangi kaynaklar alınmalı arkadaşlar ???Ben hakimliğe hazırlanırken kaymakamlık için de çalışacağım .Kaynak siparişi için yardımcı olursanız sevınırım özellikle 2019 sınavına giren arkadaşlarımdan rica ederim.
-
@ryu753, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@vuralkara soru bankası için erken diye düşünüyorum değişiklikler oluyor politika kurulları da değişecekmiş
Ne zaman değişeceğine dair duyumunuz var mı hocam. Geçen sene yine değişiklik yapılacak diyorlardı, ama değişiklik yapılmadı. Bu sene de mart ayı dediler yine olmadı. Sınava kadar değişiklik yapılacağına şüpheyle yaklaşıyorum artık
-
@kendinehakime, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Arkadaşlar sınavdaki ''Türkiye'nin İdari Yapısı (14), Türkiye'de Mahalli İdareler (9), Ekonomi (12) Türkiye'nin Sosyo-Ekonomik Yapısı (10) ve Türkiye'de Demokratikleşme ve İnsan Hakları (6) '' kısım için hangi kaynaklar alınmalı arkadaşlar ???Ben hakimliğe hazırlanırken kaymakamlık için de çalışacağım .Kaynak siparişi için yardımcı olursanız sevınırım özellikle 2019 sınavına giren arkadaşlarımdan rica ederim.
KAS, MAS, STATUS, KAİM MAKAM
-
@vuralkara mevzuat konularının derlenip toplandığı bir kaynak var mı?
-
@vuralkara, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
BUnların ıcınde sadece kaim makam konu anlatımlı sanırım gerısı soru kıtabı..bunların tumu ve yanına anayaa ıdare themıs yayınları ıle hazırlansak yeter lı olur mu???
-
@vuralkara, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
BUnların ıcınde sadece kaim makam konu anlatımlı sanırım gerısı soru kıtabı..bunların tumu ve yanına anayaa ıdare themıs yayınları ıle hazırlansak yeter lı olur mu???
Fazlasıyla yeterli olur
-
@hkn34, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@vuralkara mevzuat konularının derlenip toplandığı bir kaynak var mı?
-
İktisatta çıkmış sorular kitabı almak mı ?
Yüksel bilgili-Ceteris paribus alıp özgün denebilecek soru çözmek mi ? -
@KaimakamAday Yüksel bilgili mikro-makro konu anlatımından doğrudan konu çalışmak daha iyi hocam. Sınava vakit varken en iyisi bu.