2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Burada ne kadar çok boş mesaj atan adam var. Bunların kaymakam olduğunu düşenemiyorum bile... Yazık
-
@sessessc hocam ben sadece facebookta yazılanı aktardım kopyalayıp direk yanılttıysam kusura bakmayın bende normal bir şekilde ne görüyorsam aktarmaya calisiyorum
-
@ryu753 hocam ben yiğit hocayı takip ediyorum o da 18 kesin değil ama siz yine de ekim ayı için hazırlıklı olun diyordu
-
@ryu753 estağfurullah hocam yogun Bi şekilde 18 Ekim duyumu var ztn ama ilanın gelmemesi düşünürdü herkesi
-
@sessessc yine de özür dilerim yanılttıysam kimseyi beklentiye sokmak istemem
-
Bugün ilanın gelmemiş olması neden sizi sınav tarihi konusunda şüpheye düşürdü ki. İlan genelde sınav tarihinden iki ay veya iki aydan bir kaç gün öncesinde gelir. Şayet 18 Ekim tarihi sabitse, önceki ilanları göz önünde bulundurduğumuzda hafta sonu ilanın gelmesi daha rasyonel bir tespit olur.
-
@Kethüda hocam tek Bi tarih duyumu olsa sıkıntı yok ama Aralık da olucak gibi Bi duyum da oldugu için ister istemez acaba Aralık ayına mı kalıyor düşüncesi var, zaten 18 Ekim diyenler de çok net konuşamıyor eskiden olsa genelde söylenen tarih çıkıyordu
-
@sessessc sınav tarihine odaklanmayın derim ben. Eğer ekim ise ve yeterli düzeyde çalışmış iseniz erken sınav sizin için daha iyidir. 18 Ekimmiş gibi çalışmaya devam edin.
-
@Kethüda sagolun hocam duyumunuz olursa paylaşmanızı beklerim iyi çalışmalar
-
@sessessc benim duyumum olmaz hocam. İyi çalışmalar size de. Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@ahmetdeniz, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Yükleniyor
hala yükleniyor mu ?
kimse sizlerden net tarih saat vermenizi beklemiyor. -
Bu kadar çok bildirimi görünce bi an ilan geldi sandım, söylentisi bile nasıl heycanlandırmış bizi
Çeşitli sosyal medya gruplarında hele hele kitap yazarı hocaların duyumlarını bence çok dikkate almadan sınav yarınmış gibi çalışalım. Çünkü geçen senelerde çok hayal kırıklığına uğrattılar bizi. Er ya da geç gelecek inşallah -
Sınav eğer 18 ekimde olursa ilanın Bugün gelmemesi gayet normal. Geçen yıllardaki sınav tarihi ile ilan tarihlerini dikkate alırsak bu hafta veya haftaya gelebilir ilan eğer sınav 18 ekimde olursa
-
Bu foruma bakayım da belki sınav hakkında yararlı bir şey öğrenirim biri tecrübesini paylaşır diye giriyorum ama sadece boş tartışmalar vs görüyorum. Sınav Tarihi kaç olursa olsun o tarihten önce bizlerin 1 ay öncesinden sınava hazır olması lazım arkadaşlar o yüzden bence bırakalım ÖSYM açıkladığı zaman sınav tarihini yazalım sınava ilk defa giricem her türlü tavsiye ve taktiksel bilgilerinize açığım , şimdiden herkese teşekkür ederim.(isteyenlerle bir wp soru ve kaynak grubu kurulabilir)
-
Bugün forum sessiz
-
@sessessc bugün herhangi bi duyum yok ondan
-
@sessessc dün hayal kırıklığı yaşadık hocam ...
-
@mami1616 malesef hocam
-
@Chandler-Bing, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
İktisat çıkmış sorular için Yüksek Bilgili mi yoksa Zeynel Dinler mi daha iyi olur sizce? Ya da başka önerisi olan var mı?
?
-
@Chandler-Bing Yüksel bilgilinin çok iyi olduğunu biliyorum, Zeynel dinlerinde Yüksel bilgiliyle nerdeyse aynı olduğunu duydum