2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@mutlu-kedi aöf. En kapsamlisi o piyasada.
-
@ryu753 Ahmet Nohutçu'dan memnun kaldım ben hocam.
-
@EsTerGon-Kalesi Teşekkür ederim
peki aöf kaynağına ek olarak piyasada var olan birkaç kitap var onlardan da bir ekleme yapmak istiyorum.
Themis- Reşit Gürbüz
4T- Kutluay Kararlı
ATEŞ- Ahmet Nohutçu
Muhteviyat- M. İlker Tekin
Naib- Soysal Aygün
Başkent Kariyer çok fazla kitap var piyasada ve hepsini inceleme fırsatı bulamadım tabii bunlardan sizin ya da diğer üyelerin inceleyip, çalışıp önereceği ya da eksik bulduğu bir kaynak var mı? -
@mutlu-kedi ben geçen sene ateş insan haklarından çalıştım. 5 doğru bir boşum vardı. Boş soruyu da hatırlayamadığım için boş bıraktım yoksa kitapta o konu da geçiyordu.
-
@fthdyngc Teşekkür ederim hocam değerlendireceğim.
-
@mutlu-kedi Ben de Muhteviyat'ı öneririm. Güzel anlaşılır.
-
@kılıçlar Status
-
2019 kpss a çıkmış sorularını nereden bulabilirim arkadaşlar?
-
@Av-Dilara-AK teşekkürler.Bu yılki baskısını aldınız mı?
-
@mülkiidareci gitgide puanlar yükselecek gibi duruyor çünkü açıkta çok insan var tüm sınavları zorluyorlar ayrıca hali hazırda çalışıp uzun yıllardır bu sınavı kovalayan kişilerde var listeye girmek gitgide zorlaşacak.eskiden 2-3 aylık efor yeterli olurdu. ama Şahşi fikrim artık temelin yoksa iktisat özellikle mucize olur girmek bence.2018 sınavını baz almayın değişiklikler vardı ve kaynak eksikliği vardı o dönem için ve kontenjan dolmadı 2019 da gördükki 75 doğru bandına geldi artık iyi çalışmak lazım arkadaşlar .
-
@kılıçlar Evet hocam aldım. 5000 soruluk olanı; Türkçe hariç tüm dersler var. Yani;
910 adet Anayasa Hukuku
600 adet İdare Hukuku
540 adet Türkiye’nin İdari Yapısı
750 adet Mahalli İdareler
792 adet Türkiye’de Demokratikleşme ve İnsan Hakları
400 adet Ekonomi (İktisat)
200 adet Türkiye’nin Sosyo-Ekonomik Yapısı
550 adet Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi sorusu ile
kolay, orta ve zor seviyeden oluşan üç adet deneme var. -
@Av-Dilara-AK ayrintıli bilgi için çok teşekkürler.Bende şimdi sipariş veriyorum.
-
Arkadaşlar bir iki ihtiyaç fazlası kaynağım var ihtiyacı olan arkadaş mesaj atarsa kargo karşılayacak şekilde yollayabilirim.
-
Gerçekten ihtiyacı olan arkadaşa bende konsensüs 2020 çıkmış sorular kitap setini yollayacagim kargo ücretini kendisi karşılamak şartıyla setin içerisinde anayada ve idare hukuku soru bankası hariç arkadaslar
-
@kılıçlar hangi kitaptan bahsediyorsunuz acaba
-
@luce statüs 5000 soru
-
@kılıçlar teşekkürler
-
İNŞAAT MÜHENDİSİ ARKADAŞIM İKTİSATTA YÜKSEK LİSANS YAPIYOR Kaymakamlık sınavına girebilir mi ?
-
@Oguzzz hocam yanliş anlama hakkı var tabi girsin.Ama insaat muhendisliginde de mi iş yok?Bu kaymakamlık işinde otesinde ama işi olmayip kaymakam olanda çok yani amaç nedir?Insaat bir insan niye okur ki?
-
@k-33, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Bismillah diyerek başlayalım şimdiden.Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Bismillahirrahmanirrahim diyerek bende başladım bugün. Sayfaları tek tek okuyamadım. En net duyum ne aceba sınav tarihi için?
Not: Yeniyim formu çözmeye çalışıyorum