2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@dlkaptan hayır hocam her sağa sola kaydıran şok değildir, ani beklenmedik olağandışı olmalı
-
@dlkaptan daha dogrusu arz ve talep soklari ad ve as yi saga sola kaydirir.
-
@ahmetdeniz hocam bunu mu yazdin
-
@ahmetdeniz bunu bende yazardım ️
-
-
@ahmetdeniz, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Kulislerde Ahmet 23:00. Güzel haberler bekliyorsunuz. Gelecek gelmekte olan
Ya burda milletle dalga geçiyorsun hangi yayınevi in yancısı yağdanlığı maşasısın. Burda gelmiş ancak boş muhabbet yapıyorsun.
-
Sınav sorularına bakıp ben bu kolay soruları nasıl yapamadım diye iç geçiren bir ben miyim acaba baktıkça sınavın 75-76 ile kapatacağı hissine kapıldım.
-
@ryu753 hocam hiç sormayın ya sınavda çok basit, bildiğim 4 soru kaçırdım ama bence 73,5 74 arası kapatacak
-
@bozkurtbey bende hocam en iyi 74le kapatacağına inanıyorum hatta 74.5
-
@herseye-rağmen hocam bu sınavda kolay sorular çok kolaydı eyvallah ama 8 kadar soru olağandışıydı. İnsan Hakları, Tarih ve İdarede zor sorular vardı. Bunları göz önünde bulundurarak ben sınavı 91 üzerinden değerlendiriyorum. Bir kere bence sınav her türlü 73 altına inmeyecek ama 74 üstüne de çıkmaz gibi zira gerçekten zor soruları olan bi sınavdı kişisel yorumum.
-
@ahmetali33 ben değilim ama siz kesin ya kitap yazarsınız ya da yayın evi kuklası
-
@ahmetali33 ben değilim ama siz kesin ya kitap yazarsınız ya da yayın evi kuklası
İnsanlarla açıkça dalga geçiyorsun. Burası senin eğlence mekanın değil. Egolarını tatmin edeceğin bir yer değil. Eğer bir bilgin varsa bir şey biliyorsan söyle. Sürekli şifreli konusup ona buna gönderme yapmaktan bıktık
-
@ahmetdeniz e tamm o zaman ne soylesenize ne yani çarşamba geldi hadi hangi amaçla heycan yaratıyorsun varsa bi bildiğin söyle insanlar tabiki sana laf söyleyecek
-
@bozkurtbey hocam haklisin ben emin degilim zaten netimden keski öyle olsa ...gecen seneki yazılanlardan çok etkilenmiste olabilirim ama bi yerlerde bu sınavı yapan bi kesimde var yani bilmiyorum hocam ben hala düşüncemde ısrarciyim inşallah ben utanırım sonuçlar aciklandinda....
-
Yav ne aciklamasi, hicbisey aciklamayacak. Bu memlekette en fazla yapilan, en fazla kanilan isi yapiyo bu insan, umut tacirligi. Neden yapiyo onu bilemiyoruz tabi. Belki mesajlarini okuyan yuzlerce insanin, burada soyleyemeyecegim seyleri kendisi icin dusunmesi hosuna gidiyodur. Forumun amaci bilgi paylasimi, ama bunlar sayesinde uzun zamandir bilgi falan paylasilmiyo, paylasacak olan da kendine sakliyo.
-
@paretowilfredo hocam günü geldi fakat arkadaşın aşırı söylemlerinin boş olduğunu gördük. Gereğini yaparsanız memnun oluruz. Teşekkürler.
-
Kuusta bakmayın ama size her eleştiri yapanı ya da size yazanı yazar ve yayınevi zannediyorsunuz bu eleştirileri göze almalısınız. Yazarlarla aranızda bir sorun mu gectı ki bizi hıc ilgilendirmez burdan yazacagınıza ilgili yazar ve yayınevleri ne gercek hesabınızdan yazabilirsiniz. Biz burda sadece Kaymakamlık sınavı ile ilgili bilgi almak istiyoruz. Sinav kaçla kapattı, iptal edilecek soru var mı sınav ne zaman acıklama ak benı bunlar ilgilendiriyor. Burasu sızın özel mecranız gibi kişiye özel gönderme yapıyorsunuz.
-
ahmet bey bilimum küfür ve hakareti şu zaman diliminde yiyorsunuz, onurlu bir birey olmadığınızı ortaya koymuş oluyorsunuz,
-
@ahmetdeniz ha 23:00 ha11:00
-