2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@aslanturbey dostum beni aldın bambaşka yerlere götürdün. Gerçekten de öyle yaşadıklarımız ne kadar benziyor. Geçen sene sınava girdiğimde herkesten gizli gizli çalıştım. Sadece eşim ve ailem bildi. Çalıştığım kurumda yapamazsın, edemezsin diyenler çok oldu. Bu sene herkes biliyordu ve insanların davranışları o kadar çok değişti ki insan hayret ediyor. Her sabah kaymakamı takip ediyorum resmen. Makam arabasına binerken, inerken gözüm sürekli orda. Nasıl iç çektiğimi ne dualar ettiğimi bir ben bilirim. Allah gerçekten hakkıyla bu mesleği yapabilecek olanlara nasip etsin. İnşallah onlardan biri de biz oluruz.
-
Sınavı kazanamazsam çiğköfteci açıcam hadi bakalım.
-
@menekşe olabilir mümkün tabi. Ben olsaydım sabaha karşı 4-5 arası açıklardım
-
Bu sene hiç duyum gelmiyor
-
@ahmetdeniz hu hu ben geldim kardeş bak çarşamba sabah demiştin kıvırma sakın sabah sorulara da adam akıllı cevap ver ️
-
@darısı-başımıza daha sağlam duyumcu lazım Ahmet güvenirliliğini yitirdi
-
@müezza ben de yanına bakkal açayım kardeş
-
@ESE0303 gerçi bekçilik sınavına da gireceğim kazanabileceğim tek sınav o sanırım
-
@müezza onda da koşturman gerekiyo maalesef
-
Arkadaşlar ben @ahmetdeniz in engellenmesi taraftarıydım. Ama kabahat onda değilmiş. Biz zaten inanmıyoruz diyip her iki iletisinden birinde Ahmet’in adını ağzından düşürmeden onu muhatap alanlardaymış.
-
@hagayret katiliyorum
-
@herseye-rağmen aynen hocam herkes ıstegıdığıne ınanır
-
@kymkm06, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@herseye-rağmen aynen hocam herkes ıstegıdığıne ınanır
Katılmıyorum dıye okumusum pardon
-
Herkese hayırlı forumlar. Bilal Canatan hoca ile bizzat konuştum. Geçen sene ders almıştım. Eski öğrencisiyim. Herhangi bir soruya itiraz etmemiş. Kimseye dilekçe yazmamış. Sorunun da şıkkının değişeceğini ve ya iptal olacağını sanmıyormuş. Kim ortaya attıysa tamamen uydurmadır dedi.
-
@anti-trhn hangi soru hocam?
-
@siyasalllııı belediye sorusu
-
@anti-trhn bilal hocam bi tanedir.
-
@siyasalllııı mantıklı
-
@siyasalllııı Antalya Alanya sorusu.
-
Torehan hocayı kim kızdırdı ya