TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2020 Kaymakamlık Sınavı.

KPSS A
    2020 kaymakamlık sınavı
    621
    10947
    905585
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • J
      Jacks parol Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı @gktrko1 Son düzenleyen:

@gktrko1 dava acan varmıs ama alınıp alınmadığı muamma kimse bilmiyor

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • F
        frkbyzt Yasaklı Son düzenleyen:

Yasin Çoban Türkiye Ekonomisi kitabının yeni basımı çıkacak mı arkadaşlar bir bilgisi olan var mı ?

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • K
          kpssagrubuu @frkbyzt Son düzenleyen:

@frkbyzt hoca facebook dan çıkacağını belirten paylaşım yapmıştı

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • F
            frkbyzt Yasaklı @kpssagrubuu Son düzenleyen:

@kpssagrubuu 4t yayınevini az önce aradım ve yeni baskısı çıkmayacak dediler herhalde başka bir yayınevi ile anlaşıp çıkaracak hocam

• K

@frkbyzt Kaymakam Adaylığı Sınavına çalışan değerli arkadaşlarım,

Türkiye ekonomisi kitabının güncel 2020 yılı 8. baskısının ne zaman çıkacağı ile ilgili şimdiden çalışmaya başlayan arkadaşlardan yoğun şekilde mesaj alıyorum. Bildiğiniz üzere, 2019 yılı sosyo-ekonomik verilerinin tümü belli olmadı. 2019 yılı verilerinin net bir şekilde TÜİK tarafından açıklanmasıyla en güncel veriler diğer konu güncellemeleri ile birlikte yorumlanarak yeni baskıya önümüzdeki aylarda eklenmiş olacaktır. Dolayısıyla şu aşamada tavsiyem, yeni baskı için sosyo ekonomik verilerin belli olmasını beklememiz ve bu ders için acele etmememiz gerektiği yönündedir.

Her daim başarılarınızın devamını diliyorum. hoca kendi sayfasında bu şekilde belirtmiş hocam

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • F
                frkbyzt Yasaklı @kpssagrubuu Son düzenleyen:

@kpssagrubuu Teşekkür ederim hocam sağ ol

• K

@frkbyzt rica ederim hocam

• kendinehakime
                    kendinehakime @SonMaliyeci Son düzenleyen:

@SonMaliyeci, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.

@ryu753, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.

Arkadaşlar merhaba,

Geçen yıl themis idare hukuku kullanan var mı? Kafam çok karıştı kitap iyi midir, ek bir kitaba gerek olur mu?

Ben kullandim ve sınavda eksikliğini hissetmedim tavsiye ederim. Ek kitaba gerek duymadım.

İdare hukukunda themıs ı calısıp yanında gereklı kanunları okuduktan eksık kalan kısım oluyor mu??Themıs ıdare artı mevzuatı calısınca kaç soru kısmını halletmiş oluyoruz??Mahalli idaeler kısmı için de themıs yeterlı mı???

''Uçamıyorsan, koş; koşamıyorsan, yürü. Eğer yürüyemiyorsan, sürün; ama hareket etmeye devam et. Geleceğe ilerlemeyi sürdür..''

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • S
                      SonMaliyeci @kendinehakime Son düzenleyen:

@kendinehakime, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.

Arkadaşlar merhaba,

Geçen yıl themis idare hukuku kullanan var mı? Kafam çok karıştı kitap iyi midir, ek bir kitaba gerek olur mu?

Ben kullandim ve sınavda eksikliğini hissetmedim tavsiye ederim. Ek kitaba gerek duymadım.

İdare hukukunda themıs ı calısıp yanında gereklı kanunları okuduktan eksık kalan kısım oluyor mu??Themıs ıdare artı mevzuatı calısınca kaç soru kısmını halletmiş oluyoruz??Mahalli idaeler kısmı için de themıs yeterlı mı???

Themis + mahalli idareler mevzuatını okuyup sınava girdim 2 soru bana yabancı gelmişti sadece. Sınavdan çıkınca themis idare hukukundan memnun kaldım. Kitabın Mahalli idareler kısmına hiç bakmadım direk mevzuattan çalışmıştım o kısma.

kendinehakime 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • K
                        kaymakamadayı9 @Willsmithh Son düzenleyen:

@Willsmithh hocam o zaman aöf mezunlarının başvurması yasaklansın.İnsanlar boşuna sınava çalışıp umutlanıyor.Haksız mıyım?

Willsmithh 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                        • Willsmithh
                          Willsmithh @kaymakamadayı9 Son düzenleyen:

@kaymakamadayı9 haklısınız zaten savunmadim bende malumu ilan ettim ayrı bir konu tamamen aof mevzusu

• kendinehakime
                            kendinehakime @SonMaliyeci Son düzenleyen:

@kendinehakime, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.

Arkadaşlar merhaba,

Themis + mahalli idareler mevzuatını okuyup sınava girdim 2 soru bana yabancı gelmişti sadece. Sınavdan çıkınca themis idare hukukundan memnun kaldım. Kitabın Mahalli idareler kısmına hiç bakmadım direk mevzuattan çalışmıştım o kısma.

O zaman bu şekilde devam edeyım.themıs ıdare ve 18 kanun..o Farklı gelen 2 soru neydı ,ne eksıktı sızde??Onu da tamamlayalım.

''Uçamıyorsan, koş; koşamıyorsan, yürü. Eğer yürüyemiyorsan, sürün; ama hareket etmeye devam et. Geleceğe ilerlemeyi sürdür..''

GaDDaRR  KeRiM 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • GaDDaRR  KeRiM
                              GaDDaRR KeRiM @kendinehakime Son düzenleyen:

@kendinehakime Avrupa Yerel Yönetimler Özerklik Şartından bir soru gelmişti bahsedilen iki sorudan biri bu sanırım.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                              • M
                                MiraKar Son düzenleyen:

Arkadaşlar aklıma takıldı da eşdeğerlik belgesini 1 kere almak yeterli mi yoksa sınavı kazanamazsam falan her sene mi almamız gerekir?

Ö 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • Ö
                                  Özneeksikliği @MiraKar Son düzenleyen:

@MiraKar tek bir kere almanız yeterlidir ama bu sene istenmedi kimseden

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • M
                                    MiraKar @Özneeksikliği Son düzenleyen:

@Özneeksikliği teşekkür ederim hocam

• ?
                                      Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Önceki sınavlarda yararlandığım,
                                      Yiğit yılmaz soru bankası
                                      Statüs
                                      Nohutçu çıkmış soruların yanında bu yılki sınavda Ali argama’ nın 1453 soru bankasını almayı düşünüyorum. Bunlara ek olarak da Politicus, Protokol, Ritüel veya başka bir kitabı kullanıp beğenen var mı?

R greyfalcon 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • R
                                        ryu753 @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@ceterisparibusss hocam bu kadar çok soru bankası karışıklık yaratmaz mı? Önemli olan konu tekrarı sık sık diyorlar ama.

K ? 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • K
                                          Kethüda @ryu753 Son düzenleyen:

@ryu753 yaratmaz hocam. Temeliniz çok sağlamsa şayet soru çözmek faydalı bile olur. Ancak temel yoksa soru çözmek size pek bir şey katmaz. Sorulardan edindiğiniz bilgiler derli toplu olmaz. Yanlış yaptıkça strese de girersiniz. Yani bu tamamen temelle alakalı.

• ?
                                            Eski Kullanıcı @ryu753 Son düzenleyen:

@ryu753 hocam 3 yıldır tekrar edecek konu kalmadı. Madde madde sayabilecek seviyeye geldik neredeyse okumaktan. Soru daha faydalı bu aşamada.

kendinehakime R 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 35
                                            • 36
                                            • 37
                                            • 38
                                            • 39
                                            • 547
                                            • 548
                                            • 37 / 548
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti