2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@zzzz Bana kalsa bu sınavın 10 sorusunu iptal ederim gerçekten çalışanın değerlendirilmesi için 90 soru üzerinden hesaplarım ama bence de en fazla 2-3 soru iptal veya şık değişikliği olur
-
@iktisat2020, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@zzzz örneğin aklıma ilk gelen iki başkan yardımcısı cevaplı saçma bir soru vardı bilmem ne yönetmeliğinden önemsiz detayı getirip kaymakamlık sınavında soru diye koymuşlar bu soruyu sallamadan kaç kişi doğru yapabilir ki yönetmelik nedir yani hemde önemsiz bir yönetmelik millet kanunu CBK yı bıraktı binlerce yönetmeliğe mi çalışacak
Yalnız o soru 1 sayılı CB Kararnamesinden
-
@dervisoglu her neyse anlamsız önemsiz bir soru bana göre
-
@dervisoglu 1 sayılı cbk da olan tüm kurumların bakan müşaviri sayısını ezberleyecek miyiz? Böyle bir şey olabilir mi ?
-
@iktisat2020 İzmir depreminden etkilenenler den dolayı ertelenmesini istiyorlar.
-
@ryu753 Diğer adaylardan farkın olsun istiyorsan bu tarz ayrıntı soru yakalamak zorundasın
-
@dervisoglu siz bu soruyu yaptınız mı. Yaptıysanız müşavir sayısını ezberlemiş miydiniz? Nasıl bir farktan bahsediyorsunuz
-
@Amiree Geçen seneki gençlik ve spor bakanlığı sorusunu yapmamıştım o da ayrintiydi ve oturup tüm karsrnameleri noktasına kadsr çalıştım ve evet sorunun doğru cevabını adım gibi biliyordum
-
@Amiree ben yaptim hocam. Gecen seneki fahri spor sorusunu yanlis yaptim diye sirf inadina oturdum 1sayili ve 4 sayili cbkdaki her cumleyi tek tek okudum. Ama diger kanunlari pek tabiki tahmin edemedigim icin bos biraktm. Bundan sonraki sinavlar icin idare hukukunun kapsadigi tum kanunlara en az 1 defa bakmayi dusunuyorum sirf inadina :))
-
@dervisoglu tebrik ederim mülakatta başarılar.
-
Yurtdisi Turkler ve Akraba Topluluklari sorusunu soruyorsaniz zannimca o 3 sayili cbk ben de bos biraktm iilgiinc soruydu
-
@dervisoglu ya bir yürü git arkadaşım neyin kafasısın anlamıyorum. Acaba sen yaptın mı o soruyu yaptıysanda bilerek isteyerek mi yaptın yeme bizi lütfen. Susim konuşmayayım dedim de dayanamadım.
-
@dervisoglu, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@iktisat2020, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@zzzz örneğin aklıma ilk gelen iki başkan yardımcısı cevaplı saçma bir soru vardı bilmem ne yönetmeliğinden önemsiz detayı getirip kaymakamlık sınavında soru diye koymuşlar bu soruyu sallamadan kaç kişi doğru yapabilir ki yönetmelik nedir yani hemde önemsiz bir yönetmelik millet kanunu CBK yı bıraktı binlerce yönetmeliğe mi çalışacak
Yalnız o soru 1 sayılı CB Kararnamesinden
zor sorulardan bir tanesi yönetmelikte vardı kalkınma ajansı olabilir bazı soruları nette bile bulamadım böyle öğrenmeyi ölçen sınav mı olur il özel idaresi kanunu belediye kanunu iller idaresi kanunu koy en zor kısmından çünkü ezbere biliyor gerçekten çalışan insanlar ama bu sorular kimse yapamasın diye konulmuş açık net!
-
@miAzim Bilerek ve isteyerek yaptım o soruyu
-
@sbui61 4 sayiliymis simdi kontrol ettim
-
@ryu753 Hayırlısı 76.25 netim var ama insan yinede temkinli olmak zorunda
-
@dervisoglu desene patladik hocam
-
@sbui61 o soru için diyorsan ben kendimden eminim ama bilerek ve isteyerek 2 başkan yardımcısı sikkini işaretledim diye kuduran var
-
Bence diğer adaylardan farkın olsun istiyorsan genel konuları çok iyi bilmek gerekiyor. Ayrıntılar sınav kazandırmaz. Her sene 1 soru saçma sapan yerden geliyor. Tam sayfa sayısını hatırlamıyorum ama 1 soru için 400 sayfayı noktasına virgülüne kadar okumam şahsen genel idare kitabını 2 defa daha bitiririm onun yerine.
-
@hagayret 2018’in neyini baz alacağız kardeşim ? Sınav formatı değişmiş mevzuat değişmiş piyasada kaynak yok doğal olarak 400 dolmaz. 2018 çok istisna bir sınav ve bence hiçbir zaman baz alınmamalı sınav formatı ve mevzuat değişmedikçe.