2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
arkadaşlar bir kaç yerden araştırdım ve insan hakları ile TR ekonomi için bir kaç kaynak buldum
TR EKONOMİ :
1- YASİN ÇOBAN
2- AÖF
3- HÜSEYİN ATEŞ
4- BERKAY CİHAN
5 - YAKUP KEPENEK
TÜİK SİTESİ TOBB STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞI VERİLERİİNSAN HAKLARI :
1- AHMET NOHUTÇU ATEŞ
2- HALİL KALABALIK
3- REŞİT GÜRBÜZ
4- SAFA SAZAK
5- MUHTEVİYAT
6- AÖF
7- AKFON ( FAKAT BİR KAÇ BİLGİ YANLIŞ DİYORLAR HEM FORUMDA HEMDE SORDUĞUM BİR KAÇ KİŞİ AYNI CÜMLELERİ KULLANDI )
AİHS İHEB VERİLERİBUNLARI KULLANIPTA SINAVDA BAŞARI ELDE EDEN ARKADAŞLARIMIZ VARSA YORUM YAPARLARSA SEVİNİRİZ ONA GÖRE KİTAP ALIRIZ
-
@oguzhas Türkiye Ekonomisi için Yasin hocanın kitabı ve TÜİK verileri yeterli olur. İnsan hakları konusunda da akfonu pek önermem, ben 4T Kutluay hocadan hazırlanmıştım, öneririm.
-
@denizlihorozu kutluay hocanın anlatımını ben pek beğenemedim
-
Kutluay kararlı aldığım tüm kitaplar çöp anlatımı çok yüzeysel ve yavan boşa almayın
-
İnsan Hakları için:
Ahmet Nohutçu
Reşit Gürbüz
Safa Sazak
Muhteviyat
AÖFBunlar bende var.
Şahsi önerim;
1-) AÖF
2-) Muhteviyat
3-) Safa Sazakbu üçleme yeterli olacaktır.
Daha sonra KAS ve Status'ten ilgili bölümlerin soruları çözüldüğünde insan hakları büyük oranda hallolur.
Tr Ekonomi için:
Yasin Çoban ve Berkay Cihan öneririm.
Herkese Sağlıklı Günler Dilerim....
-
@kenanyasa teşekkür ederiz
-
@kenanyasa hocam insan haklari aof agustos 2018 baski var sıkînti olmaz dimi
-
mümkünse son basımı edinmek lazım.
Ama Mevzuat.gov.tr takibi ve diğer önerdiğim iki kaynak ile birlikte takip edilirse sıkıntı olmaz. -
@kenanyasa AÖF yayınlarının günceli varsa bana mesaj olarak atabilir misin ya da mail ile
-
@Prefosor aöf insan hakları kitabı yazarı nazmiye özenbaş olan kitap değil mi?
-
@nükredit halil kalabalık hocanın aöf kitabını kullanın o daha iyidir
-
Arkadaşlar iyi çalışmalar herkese. Kanunlari indirip, çıktısını alip öyle çalışmak istiyorum fakat sehrimdeki en yakin kirtasiye bile ulaşım araçsız cok uzak ve aracim da yok su an. Online olarak sipariş edebileceğimiz bir site vs var mi?
-
@Aslan-Reyiz şuan aöf de satılan insan hakları ve kamu özgürlükleri kitabının yazarı nazmiye özenbaş.halil kalabalık aöf yayını olarak 2016 da yazmıs şuan kendi kitabı seçkin yayıncılık yeşil renkde olan insan hakları hukukuna giriş adlı kitabı var? Aöf insan hakları kitabı olarak kastedilen hangisidir ?
-
@nükredit aöf ile seçkin yayınlarından cıkan farklı kitap ama içerik cok değişmez onu da kullanabilirsiniz.Nohutçunun insan hakları soru bankasını da mutlak çözün derim.
-
@Aslan-Reyiz Ali argama Mia külliyatı çıkarmış fikri olan mi nasıl acaba?
-
@Prefosor ben de yeni gördüm bilgi sahibi değilim hocam.
-
@Prefosor Ben de bu kaynağı değerlendirmek istedim açıkçası. Yiğit Yılmaz da bir mevzuat kitabı çıkaracak. İkisinden biri alacaktım ama karar veremiyorum.
-
@KaimakamAday merhaba
Ahmet nohutçu idare hukuku yeni baskı aldım. İdari teşkilat ve mahalli idareler de içinde. Yeterli olur mu bilmem. -
@KaimakamAday Mia geçen yıl Ali argama in söylediğine göre bir tane hariç hepsini yaptırmış..
Lakin bunlar reklam.
Maliyeti çok.yuksek değil..
Almak.laxim dusuncesindeyim -
Bunu Mia serisi için söylemiyorum(incelemediğim için) ama önüne gelen kitap çıkarıyor, çekiliş kura vb yöntemlerle reklam amaçlı paylaşım yapıyor yanlış yönlendiriyor . Burada alım gücü olan var olmayan var o yüzden kaynak seçimini titiz yapmak lazım . En temel kaynağınız mevzuat.gov.tr ve resmi gazete olsun zaten piyasadaki kitapların çoğu mevzuattan alıntı yapılarak oluşturuluyor . İnsan haklarına gelince bu ders bir derya deniz... 1 temel İnsan Hakları kitabını kılavuz edinin Ahmet nohutçu ateş veya Safa Sazak hocanın kitabı olabilir bunun üzerine bol bol soru . Ahmet taş hocanın sorularını çözebilirsiniz ve edilebildiğiniz tüm sorular .