2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@ceterisparibusss İktisat için iktisadi düşünceler tarihi ve para banka çalışılmalı mı? İktisadı iyi olan arkadaşlar Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
-
@ryu753 para bankaya gerek yok ama iktisadi düşünce tarihinden soru olarak gelmese bile şıklarda gelebiliyor. Zaman varken bakmakta fayda var diye düşünüyorum. Malum belirleyici bi alan
-
@Özneeksikliği teşekkürler
-
TR ekonomi ve insan hakları için hangi kaynağı önerirsiniz
-
Yarışmacı arkadaşlara başarılar . Ben geldim buralardayım hadi bakalım.
-
@oguzhas türkiye ekonomisi yasin çoban, insan hakları için ahmet nohutçu ateş insan hakları kitabını öneririm
-
Arkadaşlar çalışma yönteminiz nasıl? Öncelikle hangi derslere ve günde kaç ders çalışıyorsunuz konu soru şeklinde mi gidiyorsunuz yoksa ders ders mi çalışıyorsunuz tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim .
-
@Korumaamiri emniyette misin
-
@Korumaamiri hem gunluk ders suresi, hem calisma bicimi bence kisinin temeline gore degisir. Ben bu sinava calismaya ilk basladigimda ders ders gitmistim, temelim pek yoktu, yaklasik 5 ay ve gunluk ortalama 3 saat civari calismistim. Ama simdi konulara genel olarak hakimim, artik tekrar mahiyetinde calisacagim icin -zayif oldugum alan olan iktisata biraz agirlik vererek- karisik gidecegim.
-
@komiser +
-
@mülki anladım teşekkürler
-
peki arkadaşlar mevzuat için hangi kaynağı alalım
-
@oguzhas mevzuat.org çıktı alarak daha çok çalısılıyor.
-
@komiser teşekkür ederim
-
@fthdyngc teşekkür ederim
-
peki üstatlar insan haklarını ve TR ekonomiyi video anlatım olarak anlatan bir hoca veya yayın biliyor musunuz ?
-
Merhaba arkadaşlar ,
Forum iletilerinden yola çıkarak Türkiye ekon. olarak iki kaynak üzerinden çalışıyorum Ancak ,
Kitaplar arasında bazı hususlarda farklılıklar var .
Örneğin ; akfon yayınları Osm şlk moratoryumuna 1875 demiş Yasin Çoban 1876 ... Akfon ilk kliring için 1932 Fransa demiş Yasin Hoca 1933 Almanya ...Bu husustaki görüşleriniz nedir ?
-
@kurtuzman akfon dediğiniz kitabın söyledikleri hepsi yanlış.
-
Arkadaşlar elimde 2018 basim Yasin Çoban tr ekonomisi var. Sizce guncellemem gerekir mi? İs görür mü?
-
@ryu753 bu derslere şimdilik çok erken , sınava 1 ay kala tekrar ederek halledilir .