2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@ryu753 8 yaptım hocam
-
@ceterisparibusss çok güzel izah etmişsiniz hocam sınava girmeye 3 yıl var daha ders çalısmak mantıklı mı sizce ?
-
@ceterisparibusss hocam en ince ayrıntısına kadar bilgilendirmişsiniz, teşekkürler.
-
@ceterisparibusss hocam.cok.iyi izah etmişsiniz başka önerisi olan arkadaşlarımızı da dinlemek isteriz.
Türkiye ekonomisi ve insan haklarından hep beraber kısım.kisim çalışmalar yapabiliriz.
Yada vb kararnemelerinden birbirimize faydalı ol.aliyiz düşüncesindeyim..
Ben ders çalışmaya başladım
Benimle beraber başlamış olan var mı ? -
@bymakam hocam adalet bakanlığı stajyer kontronorluge yeni yerleştim bende ve kpss a defterini kapattım artık tek hedefim hayalim olan kaymakamlık en sonki alıma 2ay kadar hazırlandım 70puan alabildim.yarindan itibaren bende çalışmaya başlıyorum.insallah bizleerede nasip olur
-
-
-
@bymakam iyi olur aslında
-
Mülakattan elendik ,bu sene nasip olmadı,109.dönem nasip olur inşallah.Ben de başladım tekrardan çalışmaya.
-
Teşekkürler @ceterisparibusss
-
@engineerisletme kuralım o halde hocam
-
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Yüksel bilgili mikro ve samet ozdurak makro kitapları kaymakamlık için çok mu detay arkadaşlar, tamamen konuya hakim değilim bu kitaplara çalışmış kaymakamlığa göre yorumlamış arkadaşlar bilgi verebilir mi
-
@engineerisletme samet özdurak kpss iktisat çalısma kitabı yeter de artar.
-
Şimdi 2018 sınavı klasikten teste geçişti baraj dolmadı... 2019 sınavı ilginç bir sekilde yüksek kapadı ki bence sınavın kolay/zorluğu ile alakalıydıve dikkati ölçen bir sınavdı...peki 2020 sınavı içerik olarak bir tık daha zor mu olur kolay mı sizin görüşünüz nedir?
-
@1baksan hocam 2019’un yüksek olması iptal olan soruların herkes için doğru sayılmasıydı. Yoksa 74’te kapatırdı gibi geliyor.
-
@ryu753 Kaim Makam- Mahalli İdareler kullanmıştım Akfon yayıncılık
-
@1baksan Bazi arkadaslar iktisatta cikmis sorulari ezberlemenin bile hic konu calismadan iyi netler yaptirtacagini soyluyorlardi fikriniz nedir bu konuda
-
@emrediyebiri iptal soruların da etkisi bayapı var hocam çok doğru