2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Daha önce konuşulduysa özür dileyerek soruyorum çeko mezunları 2019 da sınava girebildi mi bu sene girebilir mi
-
@çekonomist94 giremedi hocam
-
Arkadaslar calisma ekonomisi mezunlari kaymakamlik sinavina giremiyormu merak ettigim icin soruyorum
-
Maliye ve finans bolumu diyor cb kararnamesinde maliye mezunlari girebiliyormu
-
@profesör16 girebiliyor eşdeğerlik aldım son sınavda
-
@FreeBoY hangi bolum mezunusunuz hocam
-
@FreeBoY maliyemi cekomu
-
@FreeBoY hocam çeko mezunu bir kaymakam çıktı mı bu sene bilginiz var mı
-
@churcill arkadaşlar yanlış anlama olmasın çekoya eşdeğerlik verildi sınava girdi sorun olmadı demek istedim kazanan var mı onu soruyorsanız onun hakkında bilgim yok sınava girmesine engel yok bu bölüm mezunlarının
-
@profesör16 çeko mezunuyum bu arada
-
@FreeBoY sinac puaniniz kacti hocam
-
@FreeBoY siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler bölümü benimki de girebilir miyim bir de eşdeğerlik belgesi olması gerekiyor mu?
-
@MiraKar ben geçen sene eşdeğerlik almadan sınava girdim. mülakatta da bizim bölümden olanlara sorduklarını duymadım
-
Sevgili kardeşlerim alt yapım yok şu an başlasam düzenli olarak günlük 3-4 saatlik çalışma ile mülakata kalabilecek bir puan alabilir miyim sizce ?
-
@themustafakemal hocam iktisat altyapısı yoksa çok zor 3-4 saatlik çalışma ile .alımların yok denecek kadar az olduğu ve yüksek puanlıların açıkta olup tüm sınavları denediği bir süreçte taban puanlar çok yüksek artık . Eskiden biraz sınav şansı ile kazanan olabiliyordu bazan ama artık şahsi fikrim yoğun bir emek göstermek gerekiyor .ortalama 75 doğru bandına geldi Sınav dolayısıyla daha fazla efor istiyor.
-
arkadaslar yeni basim kaim makam kitabini kullanan var mi ?
-
Arkadaşlar iyi günler dilerim. Elimde video dersler ve ders notları var. İhtiyacı olana uygun fiyattan vereceğim. Özelden yazabilirsiniz.
-
@sim anladım hocam teşekkür ederim
-
@108-Dönem üstad gecen seneki sinavda ilk 400 e girdinizmi?biraz sinav surecinden calistiginiz kaynaklardan söz edebilirmisiniz ? Bu arada paylastigin bilgiler icin tesekkur ederiz ustad
-
Son valiler kararnamesiyle öğretmen mezunu bile vali oldu.tamam kamu da yöneticilik yapmıştır ama iibf mezunları ne yapsın o zaman.çok enteresan yere gidiyor