2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@Kethüda vali 657 ye tabi değil,istisnai memuriyet yani disiplin cezası verilemez diye ilk öncülü elerdim
-
@churcill, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@hakime-hanim Ben kpss için Celal hocadan takip ediyorum gayet memnunum kimisi tarzını beğenmiyor ama çok akılda kalıcı anlatıyor
Teşekkür ederim hocam
-
Arkadaşlar merhaba. Bu sene mezun olacağım inşallah. Kaymakamlık sınavına hazırlanacağım. 4 Haziran'da başlayacak olan yakın eğitim online kaymakamlık kursu almayı düşünüyorum. Tavsiye edermisiniz? Yakın eğitimden daha önce online kurs alanlar varsa bilgi verebilir mi?
-
@mulkiamir18 disiplinli ve programlı çalışabilecek birisi isen, 4Hazirandan - 5Aralık(olası sınav tarihi)’a kadar geçen sürede kurs vb. olmadan daha sağlıklı ve daha iyi çalışabilirsin.
-
@ceterisparibusss teşekkürler hocam. Pek altyapım olduğu söylenemez o yüzden kurs satın almayı düşünüyordum. Açıkçası kursun programının beni daha verimli çalışmaya iteceğini düşündüğüm içinde almayı düşünüyorum. Teşekkürler tekrardan görüşleriniz için.
-
@Yunus1059 iktisata nereden calistiniz ?
-
@mulkiamir18, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Arkadaşlar merhaba. Bu sene mezun olacağım inşallah. Kaymakamlık sınavına hazırlanacağım. 4 Haziran'da başlayacak olan yakın eğitim online kaymakamlık kursu almayı düşünüyorum. Tavsiye edermisiniz? Yakın eğitimden daha önce online kurs alanlar varsa bilgi verebilir mi?
Kaymakamlık sınavı için kursa para verenlere şaşırıyorum. Hem parana hem zamanına yazık olur. Kaymakamlık sınavı üç dört tane sağlam kitabın hakkıyla bitirilmesiyle rahatlıkla kazanılacak bir sınavdır.
-
@gktrko1 YouTube da mikro Makro videoları var oradan ders dinlemenizi öneririm.
-
@gktrko1 Video ve yazılı kaynaklardan. Eğer sadece video bana yeter dersen hayal kırıklığına uğrarsın
-
@ceterisparibusss teşekkürler hocam. Pek altyapım olduğu söylenemez o yüzden kurs satın almayı düşünüyordum. Açıkçası kursun programının beni daha verimli çalışmaya iteceğini düşündüğüm içinde almayı düşünüyorum. Teşekkürler tekrardan görüşleriniz için.
Altyapın yoksa bu süre yetmeyebilir. Kendini ona göre hazırla. Sonrası yıkıcı etki yaratmasın. Aynı hızla sonraki sınava vakit kaybetmeden hazırlanmaya devam et
-
@vuralkara üstad bilmiyorum da yazıyorlar reklam olarak 50 60 kisi mülakata gönderdik bilmem şu kadarı kaymakam oldu falan birde dediğim gibi işte kurs belirli bir çalışma programına sokar diye düşünüyordum. Sağolun tavsiye icin.
-
@poohdini hocam sıkı hazırlanacağım sınava elbette. Sizce online kursla beraber götürürsem mi süreç daha başarılı ilerler kendim çalışarak mı götürürsem?
-
@mulkiamir18 İktisat temeliniz varsa süre yeterli olur
Kurs sizi planlama konusunda etkin olur elbet -
@Yunus1059 tesekkurler
-
@poohdini tesekkurler
-
Ciddi şekilde sınava hazırlanmayı düşünüp ,yeterli zamanı ayıracak herkes kurs vs olmadan bence başarabilir.Kursu gerektiren bir ders fazlalaığı ya da zorluğu yok..Kesinlikle kursların bu sınavlar ıcın zaman kaybı oldugunu dusunuyorum..Zaten alınacak kaynaklar belli...Anayasa idare themis,ınsan hakları ateş,aöf,tarıh fetıhname,data,ıktısat yuksel bılgılı -zeynel dinler...soru kaynakları status,mas,kas vs...bır cok soru kıtabı mevcut çözebıldıgınız ve maddı gucunuzun yettıgı kadar da soru kıtabı alıp soru cozersenız kazanmamanız ıcın bır sebep yok...Önemlı olan hergun ıcın planlı sekılde masa basına geçip bu kaynaklara calısıp soru cozmek...Kurslar cidden gereksız..Boşa para vermeyın o kursa verecegınız parayla bu kaynakları temin edin derim nacizane..Başarılar :))
-
@kendinehakime teşekkürler. Evet kime sorsam kursların çokta gerekli olmadığını söylüyor. Çoğu kişi kendisi hazırlanıyor anladığım kadarıyla.
-
Arkadaşlar elimde Eylül 2018 themis idare hukuku kitabı var.Bir çok şeyi güncel değil diye biliyorum.Bu kitaptan acaba nereleri çalışabilirim ve themisin son baskısı güncel mi acaba bir de başka kaynak önerisi olan var midir idare ile ilgili?
-
@mülkiidareci, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Arkadaşlar elimde Eylül 2018 themis idare hukuku kitabı var.Bir çok şeyi güncel değil diye biliyorum.Bu kitaptan acaba nereleri çalışabilirim ve themisin son baskısı güncel mi acaba bir de başka kaynak önerisi olan var midir idare ile ilgili?
O tarihten bu yana çok şey değişti. Son baskısı 2019 Ağustos. Ya kanunname alın ya da idare hukuku (Ahmet Nohutçu) olarak alın
-
Yiğit yılmaz hukuk konu anlatımı sizce yeterli olur mu