2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@omeray12 teşekkürler kardeşim
-
Arkadaşlar 2019 çıkmış sorulara nereden ulaşabilirim
-
-
@forrest çok teşekkür ederim iyi çalışmalar
-
İnsan hakları için aöf kaynagından çalışılmasını tavsiye eder misiniz ?
-
Arkadaşlar merhabalar,
Yukarıda bir arkadaşımız 2019 sınavının soru ve cevaplarını paylaşmış. Bugüne kadarki sınavların soruları elinde olan birileri var mıdır acaba? Evet kanunlar, anayasa değişti ancak soru tarzını öğrenmek açısından önemli olacağını düşünüyorum.
Herkese şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum. Allah çalışmalarınızda yar ve yardımcınız olsun.
-
Pdf soru bankası olan var mı? Yardımcı olabilecek olan.
-
@kilicali 2012 yılı da dahil olmak üzere soruların hepsi ösym nin sitesinde mevcut. Oradan bakabilirsiniz.
-
yani 2012 ye kadar olan sorular mevcut. Daha sonraki yıllarda olan sınav sorularının %10 u yayınlanmış
-
AÖF + Muhteviyat öneririm..
-
@kenanyasa Teşekkürler hocam
-
Dostlar sınavın aralık başında olacağını varsayarsak kpss sonrası kalan süre çalışmak için yeterli olur mu sizce yoksa temmuz ağustos gibi kaymakamlık müfredatına yoğunlaşmak mi lazım
-
@churcill kpss sonrası kurum sınavları da var hocam asıl kpss sonrası süreç başlıyor a grubu için kadroların da sınavdan önce belli olmasıyla. kaymakamlık sınav tarihlerine denk gelecektir zaten kurum sınavları da asagı yukarı.Sadece kaymakamlık sınavına yönelik çalışanlar için avantajlı bir dönem olacaktır şahsi fikrimdir. Kpss dönemini sağlam altyapıyla gecistirsek bile artı olarak idare- insan hakları ve tr ekonomisi derslerini sınava kadar en iyi sekilde En üst seviyeye cıkarmak gerekiyor.
-
@EsTerGon-Kalesi iyi noktaya değindin hocam teşekkürler
-
**Arkadaşlar ahmet nohutçu veya themis kullanan var mı aramızda? Farkları hangisi daha iyidir bilgilendirebilirseniz sevinirim, iyi çalışmalar herkese **
-
@EsTerGon-Kalesi Her kaynak sınava hazırlıkta katkı sağlar ancak AÖF kitaplarının derinliği sınav sorularının tamamını cevaplamanızı sağlayacak nitelikte değildir. Sınav soruları göstermiştir ki ÖSYM çok okuyan çok araştıran adayları diğerlerinden ayırt etmeye yarayan sorular yöneltmektedir. O nedenle AÖF kitabının yanına başka kaynaklar da eklemenizi öneriririm.
-
@omeray12 Kıymetli fikirleriniz için Teşekkürler hocam.
-
Türkiye Ekonomisi Konu Anlatımlı Soru Bankası - Burcu Doğan
Muhteviyat-Insan Hakları ve demokratillesme süreci.Öncelikle herkesin ramazan bayramı mübarek olsun ve iyi çalışmalar diliyorum. Yukardaki kitapları sipariş etmeden önce bilgi sahibi olan arkadaşların kaynaklarla ilgili yorumlarına ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.
-
@Zlabatan muhteviyatı şu an kullanıyorum iyi bir kaynak gibi görünüyor şu an yeni birinci kısmı bitirdim.Burcu Doğan son sınavda kullanmıştım tek başına yeter mi dersen emin değilim yeni baskısında sayfa sayısı da arttırılmış muhtemelen soru sayısı da fazlalaştı içinde ama güzel bir kaynak.Muhteviyat içerisindeki uyarılar tekrar kutuları iyi
-
@FreeBoY çok teşekkür ederim.