2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Istifami sundum kamu bankasina artik hem.kpss hem kaymakamlik icin caliscam allah buyuk .fedakarlik yapip emek veren herkese nasip etsin arkadaslar. Basarilar
-
Arkadaşlar, Ahmet Nohutçu youtubeda paylaştığı kaymakamlık sınav yönergesi videosunda 35 yaş sınırının kaldırılmasının ya da yaş sınırının artırılmasının planlandığını söylemiş. Bu konu hakkında duyumu/bilgisi olan var mı?
-
Türkçe için soru bankası çözüp memnun kaldığınız var mı?
-
@buişbitik, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Arkadaşlar, Ahmet Nohutçu youtubeda paylaştığı kaymakamlık sınav yönergesi videosunda 35 yaş sınırının kaldırılmasının ya da yaş sınırının artırılmasının planlandığını söylemiş. Bu konu hakkında duyumu/bilgisi olan var mı?
87 li olarak sevinçle karşıladım duyumu :)İnşallah dogrudur.
-
@mrvguy bende aynısını belediye ıcın yaptım istifamı sundum umarım hayırlısı olur ikimiz ıcın Bı an sızınde yaptıgınızı gorunce İcim rahatladı
-
Allah’ın izniyle geri döndüm arkadaşlar. Birden fazla mülakat gördüm bazen tarih bazen kaynak paylaştım. Bazen yanıldık üzüldük tartıştık.Reklam yapacak kitabım yok reklamını yapacak uzakta eğitimciler ile bağlantım yok. Tanıyanlar biliyor beni. Daha güçlü paylaşımlar ile yerimi alıyorum. Eski arkadaşlara selam olsun yeni katılanlara ise hayırlı.
-
Herkese merhaba dostlar. Ahmet Nohutçu sınavın kasım-aralık ayında olmasını beklediğini, alımın yine 100 kişi olma ihtimalinin yüksek olduğunu söylemiş. Bu yönde benzer duyuma sahip kimse var mı? Kontenjan konusunda benzer duyumum olsa da, tarih konusunda böyle bir planlama olduğunu duymadım.
-
@Jacks-parol ben artik dayanamiyodum acikcasi karakterime ters bi isi yapmak zoruma gidiyodu allah buyuk .elbet fedakarligin da bi zaferi olur .hocam.basarilar
-
@mülki 5 aralık 100 kişi diye bir duyum paylasılmıstı önceki iletilerde.
-
@GaDDaRR-KeRiM Cevabınız için teşekkür ederim. @108-Dönem paylaşmış, geçtiğimiz mülakat sürecinde nokta atışı bilgiler vermişti, muhtemelen bahsettiği tarihe yakın bir zamanda sınav yapılacaktır.
-
@mülki benim öngörüm Kasım ayında 100 kişilik bir Sınav olacağı yönünde .
-
@Korumaamiri Hocam aslında ben de ekim - kasım aylarında olur diye bekliyordum. Ancak bahsettiğimiz arkadaş mülakatların başladığı tarihi de, açıklanacağı günü de önceden söyledi, bu sebeple bu tarihi de dikkate alacağım. Yine de temkinli olmakta fayda var tabi.
-
Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim. Sizce hukuk dersleri konu anlatımı için Themis mi yoksa Nohutçunun kitapları mı tercih edilmeli ? Kolaylıklar dilerim
-
@tyr61 Hocam bence siz son baskısını görmemişiniz. İnanın hiç alakası yok cevap anahtarıda sıkıntılıydı. İktisat tr ekonomisinden hiç bahsetmiyorum:)) Bu sene alan arkadaşların çoğuda memnun kalmamıştı. Yinede sizler bilirsiniz beniki sadece tavsiye
-
@mülki şu an bir planlama yapılıyor ancak ÖSYM ile müzakere edilmemişken tarih vermek bence doğru değil. Şu anki planlama Kasım ayı ilk haftaları ancak sunan tarihinde malum virüs de bir etken olabilir. Biraz daha temkinli yaklaşmak lazım.
-
@crowdingout hangi yayın için dediniz ?
-
@mülki rica ederim hocam. Her türlü tarihe hazırlıklı olmak lazım.
-
@Korumaamiri Sanırım Bahsedilen Themis Kaymakamlık Çalışma Kitabı
-
@GaDDaRR-KeRiM anladım . Bu yıl kaynak çeşitliliği daha fazla Themis soru bankası yerine (gelen yıl çözüm gerçekten gereksiz zorlayıcı sorular vardı) Haziran Temmuz ayını beklemek ve sınav formatına yakın sorular içeren kitapları tespit etmekte fayda var.
-
@mülki oncelıkle engin bilgilerinizi bızımlede dogru kaynak acısından paylasırmısınız rıca etsem gercekten tecrubesi olmayıp kalıp kitap paylasan veya ustad olarak tanınanlardan bezdim inanın