2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@ceterisparibusss MAS mevzuat serisi ne bakabilirsin. Hem teoriler hem 70 ye yakın mevzuat içeriği var
-
@greyfalcon hocam konu değil soru bankası arıyorum.
-
@ceterisparibusss yeni soru bankaları piyasaya temmuz ayında çıkmaya başlar. biraz beklemeni tavsiye ederim.
-
@ceterisparibusss, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@ryu753 hocam 3 yıldır tekrar edecek konu kalmadı. Madde madde sayabilecek seviyeye geldik neredeyse okumaktan. Soru daha faydalı bu aşamada.
Bu yazdıklarınızı okumak beni korkutuyor .Yeni başladık biz ,size yetişmemiz gerek biz daha kaynak araştırıyoruz
-
@kendinehakime kaynak konusunda önceki sayfalarda kendimce bir şeyler yazmıştım. Bakarsanız faydası olur belki.
-
@ceterisparibusss
STATUS'un son baskı 5.000 soruluk iki ciltlik kitabı var mı hocam elinizde?
-
@ceterisparibusss themis soru bankasını çözdünğz mü hocam nasıl acaba?
-
@ryu753 Çok iyi puan almış yada mülakata kalmış biri değilim ancak bende KAS ve themis çözüp sınava girdim KASda olup direk sorulan sorular vardı themis için direk olan bırakın dolaylı bile yoktu sırf öğrenci zorlamak için yazılmış bir soru bankası
-
@crowdingout, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@ryu753 Çok iyi puan almış yada mülakata kalmış biri değilim ancak bende KAS ve themis çözüp sınava girdim KASda olup direk sorulan sorular vardı themis için direk olan bırakın dolaylı bile yoktu sırf öğrenci zorlamak için yazılmış bir soru bankası
Themis sorularla konuyu sana pekiştiriyor. Alengirli karmaşık soruları var. Ama beyin jimnastiği yaptırtır. KAS, yiğit Yılmaz in soru bankası, status çıkarsa themis soru bankası yine bas tacı soru bankaları olurlar
-
@ryu753 themisin kaymakamlık için iyi bir kitap olduğunu düşünmüyorum kullanmadım hiç o yüzden.
-
@ryu753 Görece piyasadaki en başarısız ve zorlama kaynak. Özgün olmaya çalışırken sınav formatından kopulmuş.
-
@ceterisparibusss themisin idare hukuku konu anlatımı hakkında ne düşünüyorsunuz onu denediniz mi?
-
@KaimakamAday teşekkür ederim.
-
@KaimakamAday hocam kpss hukuk soruları nasil sizce?
-
Arkadaşlar Mahalli İdareler, Türkiye'nin İdari Yapısı ve Türkiye'nin Sosyo Ekonomik yapısı ile ilgili konu anlatımı ve soru bankası öneren var mı yardımcı olursanız sevinirim
-
@ryu753 themisi kullanmadım hocam da çok ayrıntı olmayan herhangi bir idare hukuku kitabı yeter bence. Ben a kadronun kitabından çalıştım idare hukukunu.
-
@MiraKar mahalli idareler - mevzuat.gov.tr
İdari yapı - Cb kararnameleri
Sosyo ekonomik yapı - Yasin çoban/berkay cihan youtube videoları/tobb-tuik-strateji ve bütçe başkanlığının yayınladığı veriler -
@ceterisparibusss teşekkür ettim hocam
-
@MiraKar MAS Teori ve Mevzuat Konu Anlatım Kitabı
Berkay Cihan Tr EKonomisi -
@greyfalcon teşekkürler hocam