2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@memo33, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
https://kitapsatis.anadolu.edu.tr/tr/ana-sayfa/100838-turkiye-ekonomisi.html arkadaşlar bu kitabın pdfini bulabilen var mı yada açıköğretime kaydı olupta indirebilcek olan saygılarımla iyi günler dilerim.
İyi günler hocam, aradığınız bu mu bilmiyorum ama faydalı olacaktır.
https://ets.anadolu.edu.tr/storage/nfs/IKT402U/ebook/IKT402U-13V3S1-8-0-1-SV1-ebook.pdf
-
@fthdyngc 34 -35 yaş eleniyor deniyordu ama doğru değil demekki
-
@vamos teşekkürler saygılarımla
-
@ms1453 hocam aöf mezunları hariç şuanlık başka net bir teamül yok gibi duruyor , 22 yaşında kazanan tanıdığım da var 33 yaşında taşra uzmanı 5.mülakatında kazanan da var. Genelde kamuda çalışanların hepsi zaten 35 e kadar denerim diye düşnüyor
-
@Willsmithh eyvallah hocam teşekkür ederim
-
Arkadaşlar merhaba,
Geçen yıl themis idare hukuku kullanan var mı? Kafam çok karıştı kitap iyi midir, ek bir kitaba gerek olur mu?
-
@ryu753 bende mahalli idareler kısmı yeterli mi acaba onu sormak istiyorum ? mevzuatla tabiki desteklemek lazım bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi
-
@IS-LM geçen sene sınava girmeden önce bende kafamda bu sorular vardı herkes ayrı kitaplar ayrı mevzuatlar en sonunda tyemiş aldım mevzuatta ufak detaylar hariç tamamı vardı sınavda kitapta olmayan 1 2 soru vardı bence bolca kitap mevzuat beyin yanacağına yüzde 5 eksik olsun eldeki kaynağın dibine kadar çalış
-
Ben şahsen düşüncem şu evet sınavı kazanamadım ama kısa bir süre çalıştım gördüğüm şu herkez denizi geçip derede boğuluyor sınavın anayasa idare kısmı detay derin mevzyattan belki 3 4 soru geliyor herkes o kısma kafayı takıyor açın geçen yılın sorularını elinize kitabı alın tek tek kontrol edin kaç soru kitap harici çıkmış
1.e-belediye sorusu
2.spor bakanlığı sorusu
3.yerel yönetimler özerklik şartnamesi ( genel kültür sorusu sayılır )
Geri kalan soruların tanamı themis kanunname veya çoğu kitapta vardı o yüzden bu kitap piyasasına alet olmayın kaliteli ( hukukcu) yazarı olan bir kitap alin.Soru bankaları için birşey demiyorum -
@Willsmithh anladım hocam. Themisi mahalli idarelerle desteklersek baya iyi olur düşüncesindeyim
-
@Willsmithh ben de bu mantıktayım çünkü hem kafa karışıklığı oluyor hemde bütçe zorlanıyor teşekkürler hocam
-
@IS-LM Kpss sektöründeki kitap fetisinin bir benzeri malesef bu sınavda da var ben temiz için söylemedim tek yanlış anlaşılmasın piyasa bilinen herhangi bir idare kitabını kasteddim
-
@Willsmithh hıcam aöf mezunlarını dırekt mı elıyorlar tam anlayamadım ?
-
@adigetuba mülakatda eliyorlar
-
@sasvesas çok yuksek puan alsalar bıle mı?
-
@adigetuba hocam 1. olani direkt aliyorlar lakin aoflu olup 1.olan bilmiyorum ben eger bir gun gorursek ogreniriz . suanda aoflu kazanan duymadim
-
@memo33 üstadım bende pdf mevcut mail adresinizi verirseniz sizi gönderebilirim.
-
@adigetuba bakanlıgın teamulu var aöfli biri bu yıl 7ci oldu fakat alınmadı kezaa birinci olsa yine alınmaz
-
@ryu753, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Arkadaşlar merhaba,
Geçen yıl themis idare hukuku kullanan var mı? Kafam çok karıştı kitap iyi midir, ek bir kitaba gerek olur mu?
Ben kullandim ve sınavda eksikliğini hissetmedim tavsiye ederim. Ek kitaba gerek duymadım.
-
@Jacks-parol 1. Olsa elenmesine müteakip dava açsa her halukarda kazanir davayi