2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@oguzhas Tabi ama link yok bende maıl adresı varsa pdf atabılırım.
-
@oguzhas banada atarmısınız rıca etsem tulaysern@gmail.com meal adresım
-
-
@kendinehakime 2016 baskı mı hocam?
-
@Fischer 2018 yazıyor .
-
@kendinehakime üstadım rica etsem bana da atarmısınız furkan.ttr@gmail.com
-
arkadaşlar burcu doğan ve berkay cihan kitabının yeni basımını inceleyen veya yeni basımı elinde olan var mı
-
@oguzhas Burcu Doğan elimde var geçen sene kullandım yeni basımı var mı şu an bilmiyorum ama ortalama üzeri bir kaynak bence tek başına yeterli olacağını zannetmiyorum
-
Merhaba, daha önce bir sınav tecrübem yok,son sınıfım. Uzaktan eğitimi araştırıyorum.
Yakın eğitim veya Themis hakkında fikir sahibi olanlar yardımcı olabilir mi?
-
Arkadaşlar 2020 12. Baskı kas soru bankasının Sınava kadar Daha yeni baskısı gelirmi bilgisi tahmini olan varmı
-
Mail yazan arkadaşlar kontrol edebilirsiniz gelmiş olmalı.
-
@kendinehakime gelmiş hocam, çok teşekkür ederim.
-
@kendinehakime hocam rica etsem bana da atabilir misin?
mira_kar_07@outlook.com -
@MiraKar ben attım bakabılırsınız
-
@kendinehakime Bu adrese de atabilirmisiniz rica etsem.Cok makbule geçer doğrusu. Şimdiden teşekkür ediyor hayırlı günler diliyorum.omeraltun39@gmail.com
-
Merhaba herkese şimdiden başarılar dilerim. Umarım bu sene herkes hakettiği bir çalışma ile kazanır. 108 Dönem verdiği üzüntüyü bir tarafa bırakıp 109. Döneme başlama vakti geldi.
İlk olarak sizce bu sene sınav açılır mı arkadaşlar ?
-
@108-Dönem hocam biranda @amirim hocamı hatırlattınız bana böyle güzel haberleri genelde kendisi verirdi.
-
@108-Dönem Aralık ayına sarkması üzdü ama 100 kişilik olması iddiası sevindirdi
-
@kendinehakime, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Mail yazan arkadaşlar kontrol edebilirsiniz gelmiş olmalı.
Hocam özelden göndermiştim maili ama gelmedi bana.
-
@108-Dönem, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Sınav 5 Aralık 2020 Cumartesi saat 10.15 de olacak. Yine 100 kişilik bir alım olacak. Kesin ve net bilgidir. Şimdiden hayırlara vesile olsun inşallah.
Çok mutlu oldum bu habere ,teşekkürler Arkadaşlar gönderdim şimdi bakabilirsiniz maillere.