2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Bismillah diyerek başlayalım şimdiden.Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Sınav İlanı:
9 Kasım 2019 sınavı kaç puanla kapattı?
Kaymakamlık sınavına puan hesaplaması nasıl yapılır?
Kaymakamlık sınavına nasıl hazırlanılır?
Kimler kaymakamlık sınavına başvurabilir? Eşdeğerlik belgesi nedir? Nasıl alınır?
Kaymakamlık nedir? Kaymakamın görevleri nelerdir?
-
@k-33
Maşallah bu ne azim, heyecan hocam. Bu sınavın tartışmaları soğusaydı biraz. -
@SRPR soğusun hocam lakin bir yerden başlamak gerek tartışma bize bişey kazandırmayacağına göre
-
Sizce alım olur mu?
-
@kmmlady sınav bu sene olur mu tekrardan yani,kaybettiğimizi anlayınca ona göre yol alalım
-
@k-33
Şaka yapıyorum hocam. Bu zorlu bir süreç ve ne kadar erken başlanırsa, ne kadar çok emek verilirse sonucu da o kadar tatmin edici olur. Ben de şu an A Grubu hazırlık sürecindeyim ancak olursa tabi ki diğer kurum sınavlarını da deneyeceğiz. Hayırlısı diyelim. Başarılar dilerim şimdiden. -
@kmmlady
2020 alımların biraz daha fazla olacağı bir yıl gibi görünüyor. Umarım yanılmayız. Bu durum kaymakamlığı da kapsar mı bilemiyorum ancak ben ilan geleceğini düşünüyorum. -
Ben de yerimi alim hayırlı bir süreç olur insallah... Bismillah...
-
Hepimiz için de hayırlı bir süreç olsun inşallah.
-
Bu senede alım olur illaki tahminin en az 60 kişilik olur lakin beraberinde kpss yide kaçırmamak gerek
-
1 senelik aranın ardından geri döndük. Allah utandırmasın. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
-
Arkadaslar calismak icin daha bol bol zamaniniz olur bu kadar erkenden enerjinizi tuketmeyin
-
Arkadaşlar yeni kaymakamlık alımı ne zaman olur ? Ve nasıl başlamak lazım ilk deneyim olacak eğer girersem sınava . Hangi derslere öncelik vermek gerek
-
67.5 aldim 1 ay çalıştım iş yerinden dolayı sadece akşamları ilk girişimdi, mesleğin muhendis, sizce 2020 için bir beklenti içine gireyim mi yoksa çok mu erken
-
@engineerisletme çok erken
-
Ben yavaştan bakmak istiyorum çünkü bı yandan Alan çalışmam gerek ve YDS ye de başlamayı da dusunuyorum . Zaten anca başlarim var mı önerisi olan
-
Benimde olmadı ve sanırım artık vazgeçiyorum yoruldum çalışıp çalışıp olmamasından ama hala çalışmak isteyenler başlayın bırakmayın yuklenin sonra son zaman bir aksilik oluyor tüm emekler kalıyor o yüzden defalarca tekarar ve soruyla hazirlanin mutlaka sınav olacaktır
-
@Su28A iktisatsız kesinlikle olmuyor hocam orası kesin
-
Başlık çok erken açılmış. Ama hayırlı olsun yerimiz yurdumuz belli
İçimde bir burukluk var neden diyeceksiniz. 70 le kazanamadım. 6 puan fark olması biraz teselli gibi ama... geçen sene başlık açıldığında tanıdık simalar vardı. Bu sene onlar ya vazgeçti ya da mülakata kaldılar. Tanıdık sima görmemek biraz burukluk oluşturdu. Aslan reyiz bir daha girmeyeceğini söyledi mesela. Canmavi ile amirim daha yazmadı umarım yazarlar. Onların bana kattıgı motivasyonu ben kendime katamıyordum yalan söylemeyeyim. Ve daha ismini yazmadıgım bir kaç üyede gözükmüyor..
Hayırlısı diyeceğiz.
Nasipten öte köy yok tabi de bu senenin sloganı belli:
bu böyle yarım kalmayacak -
@NeedForYou ben de 70 aldım. Geçen sene 61 almıştım. Yükselttiğim için mutluyum ama kazanamadığım için üzgünüm. İktisadım yok. Bu sene inşallah iktisat için kurs özel ders ne gerekiyorsa yapıcam. İki senedir forumu takip ediyorum bu sene gerçekten hiç hoş olmayan tartışmalar gördük. Geçen sene daha bir iyiydi ağırlığı vardı forumun. Can mavi amirim gibi abiler de inşallah küsüp gitmezler. Duyumlarını yorumlarını bekliyoruz.