2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Bahar döneminde alım duyumu doğru mu arkadaşlar
-
@Willsmithh bende 69 nette kaldım , seneye daha çok var KPSS odaklı çalışma yapılabilir ufaktan gibi duruyor şimdilik
-
@siyasallı77 her sene sınavdan sonra bir bahar ayı Mart ayı duyumu gelir sonra birer ay sarka sarka Eylüle dayanır sınav hocam
-
2015 martta yapıldı kaymakamlık sınavının ay olarak belli olmuyor 2018 eylül 2019 kasım
-
Her sene bahar alımı olacak deniyor ama artık standart bir şekilde sonbahar da alım yapılıyor ama tabi belli olmaz hazırlıklı olmak ta fayda var
-
Bende bu sene 72 de takildim ama birdaha deneyecegim. Hedef netinizi yuksek tutun bu arada. Ayrica bir dersi bile elemeyin aman tarih dort soru bosver yapariz demeyin 80 net yapin kafaniz rahat olsun. İktisatsiz da asla olmaz
Bu arada 100 luk alim gelir mi yine yoksa yine 60 a mi doneriz -
Amirimden haber bekliyorum alımla ilgili
-
@siyasallı77
Hocam kesin olmamakla birlikte GUY ile ilgili bir duyumum olmuştu benim. Kesin bir bilgi olmadığı için çok fazla dillendirip insanları umutlandırmak istemiyorum ancak duyduğuma göre yüksek sayıda GUY alımı planlanıyor. Bu alımın teamülün dışında ikiye bölünerek yapılması ihtimali de varmış. Yani 2020 ilkbaharda bir parti alım, sonbaharda bir parti alım daha şeklinde olabilirmiş. Bunun dışında herhangi bir duyumum olmadı malesef hocam.
Kaymakamlık duyumum olmadı.
Ancak umarım bol alımın olduğu bir yıl olur 2020. -
@SRPR hocam yüksek sayı denilen az çok rakam olarak kaç acaba ?
-
@Su28A
En az 3.000 diye biliyorum -
@SRPR 3.000 3.000 mi 1.500 1.500 mü
-
Selamun aleyküm dostlar..Ben de eğer yapılırsa 2020 kaymakamlık sınavına hazırlanacağım tabi kpss ile birlikte.2020 inşallah bol alımın yapılacağı bir yıl olur.Herkese kolay gelsin iyi çalışmalar diliyorum.
-
@scofieldmustafa
Duyduğum şekilde bir alım olursa toplamda en az 3.000 olur da bölerlerse ne şekilde bölünür bilemiyorum. Kurumun şuanki yapısına göre değişir o. -
@SRPR bahardan önce gelmez değil mi hocam
-
@klckyahilal
Yılbaşına az bir süre kalmışken ben zannetmiyorum açıkçası. Gelecek yıla sarkarsa da en erken bahar dönemi olur bence.
Ayrıca şu sıralar bütçe dönemi biliyorsunuz arkadaşlar. Bütçeyi, kurum bütçelerini takip edersek bence ipuçları yakalayabiliriz oradan diye düşünüyorum. -
Arkadaslar bahar donemi sinav olursa subat gibi ilan gelmesi gerekir degil mi
-
@SRPR bir iki kişiden duydum bende ilan gelicek diye ama sizin de dediğiniz gibi ilkbahardan önce sınav olmaz
-
@klckyahilal ne ilanı duydunuz? Kaymakamlık mı?
-
Arkadaşlar Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı başlığı;
https://forum.tercihiniyap.net/topic/5195/2019-gelir-uzman-yardımcılığı-sınav-i̇lanı/7876
Burası Kaymakam Adaylığı 2020 sınavı başlığı
-
@whshw kaymakamlık mı?