2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@can-mavi Varol üstat. Allah yardımcımız olsun.
-
sınav ekim olmazsa kasım olmazsa aralık kesin
bence en doğru söylem!!! -
-
@eakaya imkansız olması. zaten hazırlanan herkes anayasa idareyi yapıyor. belirleyici olan tr eko ve iktisat. insan hakları olmadan olur da iktisat ve tr eko..suz olmaz
-
-
-
@k-33 amirim duyum aldığı kaynağı paylaşırsa Ozamn özür dilerim ordan burdan toplama duyumları bakanlıkla hicbir alakası olmadığı için teyit ettiren birinin insanların planınai bu derece etkilemesine üzülüyorum.. Ne bakanlıkla ne sınavla alakası olmayan birinin bu sayfada dolaşmasının amaci nedir asıl ben anlamıyorum.. 3 gün önce katıldım da 2 yıldır takip ediyorum burayı
-
@biraday teyit ettiremeyen olcakti
-
Duyumlarını paylaşan kişilerin savunuculuğunu yapanları anlamak mümkün değil. Bu insanlar size sınavı kazandırmıyor, size başarının kapılarını açmıyor. Niye ilahlaştırıyorsunuz, niye eleştirildikleri zaman size küfredilmiş gibi tepki veriyorsunuz? Öyle ki “önemli” kişilerden biri hakkında konuşacağın zaman ağzını yıka yazmış biri. Yok daha neler. Sizler önemli birer makama gelince üstünüz olan kişilere de böyle tapacak mısınız? Kaymakamlık sınavı gizli gizli yapılan bir sınavmış da sadece buradan haber alabiliyor gibisiniz. Vay duyumcuları küstürdünüz, vay alındılar. Hatırlamıyor musunuz ki geçen yıl 70’i geçtiği için kazanacağını düşünen kaç kişinin hayalleri yıkıldı. Bu umutlanmanın sebebi büyük oranda duyumcu üstün insanlardı. Ama bunları görmezden geliyorsunuz. Hakarete varmadan herkesin fikrini söylemesine izin verin lütfen.
-
@biraday
Madem herkes duyum söylüyor ben de söylim bir tane dün yetkili biriyle birebir konuştum sınav ne zaman bu sene sınav olucak mı diye bana dediği şey net tarih belli değil ama yakındır dedi.
hala net tarihin belli olmaması acaba sınavı 18 Ekim de yapma ihtimalini düşürüyor mu yada yakındır demesi 18 ekimi güçlendiriyor mu ? Belli değil -
@k-33 Gayet duyarlı bir eleştiri de bulunmuş.
-
Gereksiz ve yıpratıcı tartışmaları bırakalım. Yanılma payı illa ki olur, durup dururken kimse 18 Ekim tarihinde ısrar etmez. O tarihle 5 Aralık arasında 5 hafta var, ancak eğer bu sınav salgın nedeniyle yapılamayacaksa diğerleri de yapılamaz. O yüzden sınav seneye kalır. Ancak ben Aralık ayında salgın koşullarının ağırlaşacağını düşündüğümden, 18 Ekim'de yapılmasını daha mantıklı buluyorum. An itibariyle 58 gün var. Hala çok geç değil.
-
@forrest duyarlı olalım dedim değil mi hocam ben aşırı tepki vermedim dikkat edelim kimseyide ilahlaştıracak kadar iman gücüm zayıf değil şükür daha da yorum yapmıyorum.
-
Ileti kaldirilmistir.
-
@yolyemez kime ne dediğin beni ilgilendirmez ama asalak diye genelleme yapmamani rica ediyorum...
-
Ben, ilahlaştırılanlar ile ilahlaştıranların aynı hesap olduklarını düşünüyorum. Aksi halde durum daha vahim. Söylenenlere göre bu kişiler kamuda görevli arkadaşlar. Eleştiriye bile tahammülü olmayan kişiler insanlara hizmet(!) ediyorlar. Duyum diyorsunuz ama şu tarihe kadar ilan gelecek, şu zamanda sınav olacak diye kesin ifadeler kullanıyorsunuz. Tahminde bulunabilirsiniz ama kesin cümleler kurarsanız eleştiriyi de alırsınız.
-
Neyse bu tartışmalar sürer gider..
Soruları görmeden bir şey denilmez ama tahmini olarak bu sene 75 in üzerine çıkar mı? -
"Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, Çünkü cahil ne gelirse söyler diline."
La Edri
-
@can-mavi hocam benim dediğim kişileri burada herkes biliyor. 2 - 3 tane ahkam kesen tip. Tarih veriyorlar çıkmayınca bir de üstüne milleti azarlıyorlar şöyle oldu da böyle oldu da... sizi takip ediyoruz üzerinize alınmayın lütfen. Ama bu durum iyice can sıkmaya başladı artık. Ellerine ne geçiyor anlamış değilim. İnsan der ki ; arkadaşlar şu tarih için güvendiğim birinden duyum aldım, size de aktarmak istedim ama durumlar malumunuz yine de belli olmayabilir... ama bunlar öyle mi?şu tarihe kadar kesin gelecek, protokol yapıldı bilmeden konuşmayın, inanmazsanız inanmayın... sonuç? Kocaman sıfır. O yüzden bu tiplere lafım benim. Sizi kastetmedim hocam yanlış anlamayın lütfen...
-
@Chandler-Bing, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Neyse bu tartışmalar sürer gider..
Soruları görmeden bir şey denilmez ama tahmini olarak bu sene 75 in üzerine çıkar mı?Tahminim, 80'e kadar yolu var