Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@işszgçsz öyle mi çok iyi o zaman:)
-
Hukukta cmk ve iyuk dahil midir ilanlar konusunda tecrübeli olan biri yardımcı olsun.Ceza hukuku denince bana kalsa c.özel ve cmk da dahil olur
-
@mazlumaday Dahil değil hocam ama araya bir iki soru atarlar mı belli olmaz, test yapılan merkez göç uzman yardımcılığı sınavında sınav konularında iş hukuku yazmasına rağmen sorulmamıştı. Yani bir bakarsınız 3 medeni sorup 8 tane İdare Hukuku sorabilirler yahut Uluslararası Hukuk'tan 5-6 soru patlatabilirler. Bu test sınavı biraz şansa kalıyor. İYUK ve CMK sorulsa bile sınavı etkileyecek türden seçici soru olacağını düşünmüyorum. Üstünkörü bakabilirseniz fena olmaz bence... Bakamayıp diğer konulara ağırlık verseniz de pek bir kaybınız olacağını düşünmüyorum. Bunun tecrübelisi tecrübesizi yok. Önceki yıllarda hep FETÖ'cüler hazırladığı için şimdi sınav komisyonu her halükarda değişmiştir. Tamamen öngörülemez vaziyette...
-
hukuk sorular oldukça zor bence
-
arkadaşlar. sadece kimlik yeterli mi sınava girmek için?
başvuru formu falan götürmüyoruz değil mi yanımızda?
-
@caletti - Adaylar fotoğraflı (T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı, pasaport ve sürücü belgesi) bir kimlik belgesi ile gelmelidir.
başka bir belge yazmıyor ilanda. ayrıca en az 1 saat öncesinde kurumda olmak gerekiyor. -
bu arada mühendis arkadaşlar sınava nasıl hazırlanıyorsunuz?
-
arkadaşlar aştiden btk ya nasıl gidebilirim maps baktım da tam anlayamadım?
-
@piraye takisyle 15-20 tl tutar metro ile giderseniz kızılay'dan aktarma yapmanız gerekir.
-
anladım taksiyle gitmek daha iyi.İnşallah daha fazla tutmaz
-
@piraye Taksiciyle anlaşın öyle binin yoksa Ankara'nın taksicileri Ankaralı olmadığınızı anlarsa yolu uzatıp öyle götürür. Daha fazla tutmaması için kaça götürürsünüz diye sorduktan sonra ne söylerse 5 lira aşağısını söylediniz mi tamam derler zaten.
-
@piraye aştinin önünden sincan eryaman dolmuşları da geçiyor. aradaki mesafe çok uzak değil zamanınız olursa dolmuşla da geçebilirsiniz. btk nın yerini bilmezlerse tepe prime'ın yanında olduğunu söyleyin binanın büyük tabelası yoktu son uğradığımda
-
Astiden Kizilay'a ordan Cayyolu metrosuNda Tarım Bakanlığı durağında inin Tepe Prime var onun yani
-
Kalemimizi kendimiz mi goturucez ben bisey anlamadim bu sinavdan
-
@siddharta Tedbirli gidin kardeşim. ÖSYM değil nihayetinde.
Dostlar hepinizin Allah yâr ve yardımcısı olsun. Hayırlı haberlerinizi, sorulara dair bilgilerinizi bekliyoruz.
-
Herkes sınava gelirken kalem ve su getirmiş ancak içeri alınmıyor çünkü içerde verilecekmiş. BTK girişi önünde tadı çok lezzetli olan ücretsiz bir çay servisi var. Ücretsiz şişe su da var. Sınav 60 dakika sürecek.
-
Cevapları hatırlayan dostlar ? Benim açımdan hukuk maliye kolay, muhasebe fintab ağırlıklı olduğu için zorlandım, iktisat da fena degildi
-
Başlatalım o zaman cevapları Hukukta;
1)Teminat sözleşmesi değildir leasing sözleşmesi
2)Uluslararası antlaşmaları kim onaylar gözüm cumhurbaşkanını aradı o şıklarda olmayınca TBMM işaretledim
3)Hangisi düzenleyici denetleyici kurum değildik KDK
4)Ekonomik sosyal konsey ve adalet divanı BM-BM
5)Kıymetli evrak sorusu evrak olmadan hak devredilir şıkkı
6)Kanunu şekil ve esas bakımından anayasa mahkemesine götüremez 1/6 oranındaki milletvekili
7)Anayasa Mahkemesi hangi kararı 2/3 oyçokluğuyla almaz Khk iptali olan şık
8)BTK da kullanım hakkı süresi 15 yıl olan şık vardıBunları hukukta hatırlıyorum devamını getirelim arkadaşlar
-
Ulastirma bakanligina bagli
Genel islem kosullari düzenlemenin aleyhine -
@pozitifdissallik o sorunun cevabı yani ulaştırma bakanlığı ile ilgili sorunun cevabı en az 4 üye ile karar alır diye dusunuyorum bende yanlış yaptım o soruyu