Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Mühendislik soruları hakkında kimsenin bilgisi yok sanırım.
-
Kurumu aradım. Sınav süresi belli değilmiş. Ankara'dan dönüş planı için esnek davranın. Telefon emaneti kabul etmeyecekler ancak anahtar ve ankarakart vs. sorduğumda çok önemli eşyalarınızı burada emanet kutularına koyarız dendi. Gerçi kurumun 400 küsur kişiye yetecek kadar emanet kutusu olup olmadığını bilmiyorum. Siz yine de riske girmeyin, anahtar ve ankarakart gibi çok acil olmadıkça yanınıza fazladan eşya almayın, aklınızda bulunsun.
-
@odtüsbky sınavın usulü hakkında bilgi alabildiniz mi?
-
Kuruma nasil gidebilecegimiz hakkinda yrdimci olabilecek olan var mi, Metroyla gidebilir miyiz?
-
@siddharta Kızılay durağından bineceğin Çayyolu metrosu ile gidebilirsin. Tarım Bakanlığı-Danıştay durağında inip Tarım Bakanlığı değil ters istikametteki yönden çıkarsan kurumu görebilirsin. Yer olarak Tarım Bakanlığı'nın tam karşısında.
-
@odtüsbky tesekkurler:)
-
peki dikimevinden nasıl gidilir?Dikimevinden binilen metro yine geçer mi ordan?
-
@piraye Dikimevi'nden Ankaray'a binip Kızılay durağında aktarma yapılıp yukarıdaki anlattığım şekilde gidilebilir.
-
@odtüsbky teşekkürler
-
Dostlar, Sınav 50 soru test usûlde yapılacak. Kurumun kendi mevzuatından da 10 kadar soru olacakmış. Ona göre bakın. Allah yardımcınız olsun.
-
Kurumun kendi mevzuatı denilen Uluslararası Hukuk ve Elektronik Haberleşme Hukuku konuları mı acaba ?
-
@paretowilfredo eyvalllah hocam saolasın
-
Cmk iyuk dahil mi arkadaşlar çıkmış soru da yok ortada göremiyoruz
-
hukuk alanından girecek arkadaşlar için memurlar.nette buldum soruları, 2012 yılında çıkmış o zaman tartışmışlar soruları. Bağlantıyı tekrar bulamadığım için ekran görüntülerini eklemek istedim. -
vay arkadaş. ne iktisat ne maliye ne de muhasebe var.
-
Arkadaşlar Uluslararası Hukuk ve Elektronik Haberleşme Hukuku kısmına ben mevzuattan bakacağım direk. Önerisi olan varsa değerlendirmeye hazır ve nazırım
-
Sosyal bilimler alanı da mı 50 soruluk test olacak ? Bölümlerden ve mevzuatttan kaçar soru gelir ? Daha önce sınava giren yada duyum alan yok mu ?
-
Mühendisliktende mi kurum ile alakalı sorular çıkacak?
-
@paretowilfredo mühendislik içinde mi kurum için sorular olacak acaba?
-
mühendislik için soramazlar sınav ilanında çıkacak konuların dışına çıkarlarsa sınav iptal olur.Benim girdiğim başka bir kurum sınavında bilişim konuları çıkıcak demişlerdi elektronikden de soru gelince sınav iptal olup tekrar yapıldı.(kamu gözetimi kurumu-2014 dü sanırım.)