2019 Stajyer Hazine Kontrolörlüğü İlanı
-
açıklandı hayırlı olsun
-
Kazananlara hayırlı olsun
-
SGK asil olup Hazineyi kazanan var mı belirtirlerse seviniriz.
-
Listede spk,bddk,dhmi,sağlık müfettişliğini kazanan arkadaşlar var.Burayı tercih etmeyecek arkadaş var mı?Yedekteyim,bilgilendirirlerse çok mutlu olurum.
-
Yedek arkadaşlar için bu sınavlarda yedeklerin şansı nasıl oluyor?Yani ilerleme hızi daha mı az oluyor?
-
Bütün mülakatlar kazanan 3 4 isim var helal olsun ne yiyor ne içiyorsunuz budaysaniz tecrübelerini paylaşın
-
Sağlık uzmanlığından feragat ederse çok iyi olur kazananlar
-
Kazanan arkadaşlar mesajları görüyorsa eğer içişleri alımlarına keyfi olarak başvurmayın lütfen siz kurtardınız artık biz de ekmeğimizi bulalım.
-
Forumda kiminle konuşsam yasaklı olmuş. Demek ki iş ilanları kıt virüs de tuzu biberi oldu insanlar burada patlıyor
-
@Willsmithh hocam ydssssssss bu işin kuralı.
-
@zenginmemur sinav bir nebze hocam mulakatta da başarılı arkadaslar 3 4 kurum arasından tercih yapacaklar
-
Olmamis , beni eleyen komisyona selamlar . . .
-
@Ertuğrul-Bey aynen atananlae lutfen icislerinin alimlarina başvurmasınlar arkadaslar i. Ac gozluluk kimseye bisey kandirmaz ego kasmayin bu size ve kazandiginiz makama zarar verir siz farketmeden. 90 ustu puanlarla suan sınırdayım iki ıcisleri alimi icin. Ki benim gibi bi suru arkadas daha var.
-
@çölkaplanı Zaten kazandıkları kurumlar kallavi kurumlar içişlerindne de iyi ama keyfi başvurulmasın diye uyaralım yine de.
-
@Ertuğrul-Bey aynen hocam onu diyorum ben de zaten ego yapmasinlar isimlerini orda görerek zaten atanmışlar ballı yerlere
-
@çölkaplanı Umarım kardeşim 91 küsür puanlarla açıktan kalmaktan sıkıldım. Yer açsınlar bize de. İnşallah duyarlı olurlar. Kazanan kardeşlerimizin yolu açık olsun allah utandırmasın.
-
@Ertuğrul-Bey amin kardesim valla bende birime 90.99 digerime de 91.123 ile basvurcam eger bi yerelere atananalar basvurmazsa sınırda da olsa listeye girebiliriz.
-
@çölkaplanı İnşallah.
-
@Ertuğrul-Bey duyarlı olacaklarını pek sanmıyorum. Çünkü gördüğünüz gibi listede 4-5 mülakatı aynı anda kazanan arkadaşlar hatta çalışanlar var. Duyarlı olsalar o sınavlar için de olurlardı. Hepsini kazanmak istiyorlar sanırım. Tüm kurumlarda işe başlayıp değiştire değiştire Türkiye turu yapmayı hedeflemiş olmalılar.
-
@choosemyself Farkındayım o yüzden bu mesajları yazdım artık dursunlar diye çünkü baya önce kazandığı bir merkez uzmanlık varken şubat ayında bunun da mülakatına girmek anlamsız.