2019 Stajyer Hazine Kontrolörlüğü İlanı
-
@çölkaplanı siz böyle deyince iyice hırs da yapabilirler, beklerim. Hani anlamıyorum içişleri uzmanlığının sağlık uzmanlığından ya da hazine uzmanlığından ne farkı olacak niye başvurur kazandığı halde? sonuçta hepsi düz memur gibi çalışacak. Hadi uzman olup da müfettişliği yazanı anlarım da merkez uzmanlıktan merkez uzmanlık yazmak biraz saçma oluyor ben öyle düşünüyorum açıkçası.
-
Merkez uzman Ankarada aynı sart ayni maaş.Bu bencillik niye?
-
Arkadaşlar aranizda adalet kontrölör bekleyen varsa feragat edebilirmi? Aynı unvan düşünmüyorsaniz lütfen 1 2 saatinizi alır eğer bu arkadaşlara ulaşabilen varsa bu telkinlerı iletir kendilerine
-
@hakimehanımm valla hocam hırs yapsınlar hırs yapanların tarihte akıbetlerinin ne olduğu hep aşikar. uzun vadede hiç bir şey kazandırmaz ve her şeyi silip götürür.
-
@çölkaplanı Katılıyorum. umarım bu sefer biz de listede olabiliriz
-
burayı kazanıp eüaş listesinde olan varsa feragat ederse çok güzel olur
-
Kazananlara tebrikler Allah muvaffak etsin. Kazanan arkadaşlar lütfen içişleri bakanlığı alımlarına başvuru yapmayın!
-
@hakimehanımm Hocam sağlık veya içişleri uzman yardımcılığı ile Hazine Uzman yardımcılığını, kontrolörlüğününü aynı kefeye koymak doğru olmaz. Öncelikle hazine yi kazanan arkadaşlar klasik alan sınavından geçtiler üstüne de ingilizce bilgilerini koydular.Diğerleri doğrudan mülakatla alım yapıyordu yanılmıyorsam . Harika bir kurum harika bir meslek kazanlara bol tebrikler
-
Arkadaşlar durumları bilmeden öyle acımasız yorumlar yapmışsınız ki... Ben kendi adıma kötü niyetle hiç bir yere başvurmadım. İlk kazandığım yeri öğrendiğim gün listede olduğum , olma ihtimalim olan her kurumu aradım. Gittim dilekçe teslim ettim. Hiç bir sınava girmedim . Hak kazandığım mülakata gitmedim. Hali hazırda girmiş olduklarımdan sonuç aldım ki sonuç beklediğim iki yeri dahi aradım. Ancak bu süreçte bir etki olmayacağını söylediler . Burayı aramadım çünkü istediğim bir yerdi. Evet şu zamanda bir işe girmek müthiş önemli bir şey ki şükürsüzlük yapmak asla istemem ama herkesin de hayalinde olan yerler var. Ben de sizler gibi çok çalıştım , çabaladım . İllaki mutlu olacağım yerde olmak isterim. Ama dur ya zaten şurayı da kazanırım deyip kazandığım yere de gitmemezlik yapamazdım . Kendi adıma çok üzüldüm , kırıldım . Allah herkese emeğinin karşılığını versin inşallah hayırlısıyla ve tez vakitte .
-
@wollstonecraft Sözümüz sana değil kardeşim keyfi başvurannlar çok gerçekten başvurup girmiyorlar içişlerinin mesele geçen seneli 70 kişilik alımına evrak vermeyeceği halde başvuranlar vardı neticede 50 kişi girdi mülakata. Bahsettiğimiz bunlar sen sakın alınmayasın hakkettiğin yerdesin Allah utandrmasın seni. Hayırlı olsun.
-
@Ertuğrul-Bey Genelleme yapılınca kırıcı oluyor hocam . Keyfi yapılmasını asla anlamlandıramıyorum ki çokta ayıp . Ama çoğumuz halden anlıyoruz en azından böyle düşünelim . Kalanlar da umuyorum o zorlu günlerini tekrar hatırlarlar ona göre davranırlar .
-
@wollstonecraft hocam tebrikler öncelikle hayırlı olsun. Ancak öyle kişiler var ki adam çok iyi bir yerde çalışıyor olmasına rağmen diğer mülakatlara da gidiyor. Adam Dhmi kazanmış ertesi gün hazinenin sınavına giriyor yetmiyor Mtaya giriyor hepsinin mülakatında da ben burda çalışmak istiyorum diyor. Bu nedir peki?
-
@wollstonecraft hayırlı olsun hocam siz başlıklardan gördüğüm kadarıyla "adalet kontrolör " mesleği düşünmeyip başvurmadininiz böyle yerler vardır daha tahminim. Mesleğinizde başarılar dilerim herşey gönlünüzce olsun umarım bizde kismetimizi bir an önce buluruz
-
Arkadaşlar, öncelikle kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Kazanan arkadaşlardan bu seneki Hazine ve maliye uzman yardımcılığına başvuranlar varsa feragat verirlerse çok sevaba girersiniz. Başarılarınızın devamını dilerim.
-
@Maslow ben kazanırken geçirilen süreçten değil kazandıktan sonra çalışılacak pozisyondan bahsediyorum her bakanlıkta aynı tatmini sağlayacak aslında ekstra bir durum yok. yanlış anlamışsınız tabiki hazine direkt mülakat ile almadı o süreci aynı kefeye koyamayız
-
Kontrolörlüğü kazanan arkadaşları tebrik ediyorum, son hmub sınavından takdir haklarına saygı duyarak, eğer feragatte bulunurlarsa kritikte bekleyen arkadaşların da şansı artar diye düşünüyorum herkese bol şans.
-
Şubatta hmb boş dolu kadro yayınlanmıştı.stajyer kontrolör içinde 10 kişilik yeni kadro vardı.bu yıl içinde yeni bir ilan olur mu?
@paretowilfredo -
-
benim de olmamiş .hayırlısi olsun demekten çok sıkıldım ancak bazı kişiler her listede yer alıyor .Gerçekten referans çok önemli bunu bir kez daha anladım .
-
ve tuhaf olan sondaki 2 kişinin 80 puanlı olmasına rağmen alınması .yds lerı falan da yüksek değil.Niye bu kadar zor olan bir sınavda bu kadar çok kişinin listeye girebildigini daha iyi anlıyorum .Maşallah 80 81 puanlılar muhteşem bir yazılı ve sözlü mülakatı sergilemiş .
Hakkımı helal etmiyorum tabiki
Bunun vebaliyle varsın yaşasınlar varsın çalışsınlar