2019 Stajyer Hazine Kontrolörlüğü İlanı
-
@dalisalvador arayalım hocam bir hafta sonraya bari ertelensin
-
@choosemyself hocam şöyle söyleyim hem yds si olan hem de hakimliğe çalışan çok kişi yoktur .genelde hakimlik çalışanların kpss de olmuyor .
-
Aradım hocam, amirlerine ilettiğini ve sınav tarihini görüşeceklerini söylediler. Şuanlık bir şey yokmuş ama.
-
Ben 3.defa aradım. Lütfen herkes arasın hocam
-
Arkadaslar ben de aradim gorustugum kişi "bir kaç"telefon aldik dedi , üşenmeden 1 dakikalik telefon konusmasi yapilarak bir seyler degisebilir.
-
@genclerbirlikli hocam muhasebeden kpss de 15 net yaptım, sinavdan sonra da calismadim. Basvursam 50 puanı geçme ihtimalim var mı?
-
@elisa çalışırsan neden olmasın, monografi soruldu geçen sınavda ona ağırlık vererek sıkı çalış
-
Idari hakimlik sinavi yuzunden en azindan 1 hafta erteletmeniz hepimizin yararina olur arkadaslar. Sonuna kadar destekliyoruz
-
@genclerbirlikli hocam monografi nasıldı uzun uzun mı yani tüm aşamaları içeriyor mu yoksa 5 6 soru şeklinde mi bir de hangi jaynagı önerirsiniz
-
Kasten çakıştırmışlardır geçen yılda vdk ve rekabet sayıştay la çakışmıştı
-
@Marcuspowa siz de arayabilir misiniz hocam
-
@sbf13 bildiğimiz monografi ayrıntılıydı. Muhasebeye iyi çalışmakta fayda var
-
@dalisalvador 27sinde arayabilirim evet hocam
-
Bir rt beğeni yapalım dostlar
-
@genclerbirlikli hocam anladığım kadarıyla bu sınav vmy sınavı tarzında .yanılıyor muyum
-
@voice dışişleri gercekten elit mi?
-
@gpale valla bizi okuldayken bilgilendirme toplantısına çağırmışlardı .anlattıklarına göre elitti .işte gerek sınavları olsun gerek meslek olsun çok abartmışlardı .işte herkesi almayız ailenizde önceden dışişlerinde çalışmış birileri felan olmalı demişlerdi.???
-
300 kişilik kadro dolmaz. p3 de dahil edilse dolabilirdi
-
@voice evet evet öyle
-
Meslegin herhangi bir avantajı varmı diger a kadrolara göre. İdari ile arasında cok kararsızım