2019 Stajyer Hazine Kontrolörlüğü İlanı
-
@voice Gariban aile çocukları ne yapacak bu ulkede ? Alin teriyle bir yerlere gelmek ne kadar zor !
-
@Baelish diğer gariban çocukları ne yapıyorsa onu hocam onların istediği niteliğe sahip olmak için ya çok zeki olmalısın ya da çocukluktan dil öğrenmeye başlamalısın .yurt dışına gitmelisin .para olmayınca kolay mı ?biz alın teriyle anca yds den c seviyesi aldık .onu da kendi arkadaşlarımız küçümsüyor !
-
@voice
Üstat ben youtube dan calısarak 85 aldım yds.ama oncesinde canım sıkıldıkca kelime calısrdım. Yanımda not defteri ile gezerdım. Ha konusma pratigi için yurtdısına gitmek sart o ayrı.
Kimse 70 ydsyıde kucumsemiyor alabilen kolaysa alsın.Asıl olay bende kurumu aradım amirlerimizle görüştük bir bakalım demisler.
İnşallah degisir bakalım -
@hussle umarım geç tarihe çekerler eğer erkene çekerlerse kötü olur .
-
Ben de aradım ama telefona bakan yoktu.
-
@hussle 85 çok iyi puan tebrikler:)
-
@hussle youtube de hangi hocayı tavsiye edersiniz?
-
@hussle hangi kanaldan çalıştınız acaba?
-
-
@hussle hocam en son lisede İngilizce gördüm. Temel çokta yok yinede öğrenebilir miyim bu kanalları izlesem . Online kurslarda az para değil o yüzden maalesef soruyorum.
-
O zaman anlamayabılırsın hocam temelden girmiyor cunku
İlla para harcayacaksanız gercek bır kursa gıdın soru vs sorabılecegınız onlıne a para vermeyın
-
Hocam kısaca kullandığınız kaynakları yazsanız buraya baya faydalı olur zira ben klasik sınavlara nasıl calıaılmalı nereden calıaılmalı pek bilmiyorum @genclerbirlikli
-
@sbf13 diğer başlıkta soruların çoğu yazılı onlar fikir verir bi bakmak iyi olur. Bunun dışında tavsiyem dersleri güzelce tekrar edip muhasebeyi iyi yapmak olacak. Sınav da 4 oturum diye göz korkutmasın başvurun gelin girin. 15 çok güzel bir sayı
-
@sbf13 kpss kitapları yeterli olur
-
@Baelish mesela ne garibanlık?
-
@genclerbirlikli tesekkür ederim hocam
-
Merhaba dostlar.
Meslek tanıtım yazımızı da şuraya bırakayım meslek hakkında bilgi almak isteyen dostlarımız için;İlk iletiye de ekliyorum sonrasında aklı takılanlar dönüp bakabilirler:)
-
Sanırım klasik sınavlarda yüzde 60 lık kısım hemen hemen tüm klasik sınav sorularında benzer gibi mesela her sınavda neredeyse bir gariplik ve fiili ehliyete alakalı soru gelmiş
-
Sınava hazırlanırken spesifik olarak dikkat etmemiz gerekenler var mıdır, bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim(:
-
İsmail bulmus çalışan var mı iktisat için?