2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@kamikaze Hayırlısı olur inşllah, bedelli ne zaman hocam. Bu hızla sizin bedelli biter mülakatlar yapılana kadar.:)
-
@kamikaze kardeşim kabul etmezlerse en kötü bakanlığa bir dilekçe yazarsın başka bir gün alırlar seni mülakata. Başka bir sınav İçin benim basıma geldi başka bir gün aldılar sağolsunlar
-
@a-tas 18 ocak sayın hocam bu gidiş umarım biraz daha devam eder
-
Süreç çok uzamadı mı arkadaşlar sizce şu iki günde açıklasalar bari
-
Mülakat ocakta olmayacak, Şubat'ın ikinci haftası olma ihtimali yüksek şeklinde bir duyumum var. Bana da bu yüksek bir olasılık gibi geliyor. Ancak yinede duyum olduğunu söyleyeyim.
-
@kamikaze izin veriliyor hocam ama gider gitmez komutanlarına söylemeyi unutma sadece 1 2 gün gev terhis olursun
-
5 şubatta gelir uzmanlığı mülakatım var ve İstanbulda olacağım. İki mülakat da çalışacak diye bir korku saldı beni.
-
@muhacir Eğer dediğiniz gibi şubatın ikinci haftası başlarsa mülakatlar 10 şubat pazartesiye denk geliyor. Geçen yıl mülakat ilanıyla mülakatlar arasında 23-24 gün gibi bir süre varmış. Aynı süreyi baz alırsak haftaya cuma gibi mülakat ilanı gelebilir.
-
@ceterisparibusss aynı durumdayım. şubatın 2. haftası olursa 13 şubatta da benim uzmanlık mülakatı var. çok ters geldi ya. uzmanlık nisana falan kalır diye bekliyoduk açıkçası. hayırlısı,aynı güne denk gelmez inşallah
-
@Atabey_06 çakışma olursa üstadlarla konuşup tarihi önce veya sonraya aldırmayı deneyeceğim.
-
@ceterisparibusss başka yolu yok. Mülakat tarihi belli olsun da, inşallah gerek kalmaz
-
@kamikaze, içinde söyledi: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@a-tas 18 ocak sayın hocam bu gidiş umarım biraz daha devam eder
18+21 gün desek geldiğiniz de ancak başlarız hocam:)
-
Liste bugün de yayınlanmazsa. Çok gecikmiş olacak. Niye bu kadar beklenildi ki.
-
@maviyeşil benim fikrimce güvenlik soruşturmalarını bitirip mülakat yapacaklar ve işe başlama hızlı bir şekilde gerçekleşecek
-
Hepinizin evine gelindi mi arkadaşlar , bize hala gelen giden YÖK çünkü
-
@menekşe bize de olmadı
-
Bende İstanbul'dayım. Salı günü, eve ve ev sahibine uğramışlar, birkac soru sorup ayrılmışlar.
-
@menekşe ben ikametgahı geçen yerel seçimlerde köye almıştım şuan Eskisehirdeyim ve haliyle tum başvurularda burayı adres yazıyorum fakat jandarma köye gidip muhtarla gorusmus
Durum bu şekilde . -
Benim annem babam umre de evde şuan kimse yok. Kendim şuan ankara da eğitimdeyim çalışmaya yerim diyarbakır. Acaba işyerine giderler mi daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu
-
Merhaba arkadaşlar. Eve polis gelme durumu kafamı kurcalıyor. Bize gelen giden olmadı. Benim ile aynı durumda olan arkadaşlara da var. Bundan ne anlamalıyız?