2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@raif-puder dostum bana da gelen giden olmadı iyi bişey mi kötü bişey mi bilemedim. Acaba evine polis giden arkadaşlar kamu ya ilk defa mi atanacak olanlar mi yani daha önce hiç gvs sı yapılmamış olanlar mi
-
@abdulaziz iyi geceler
Arkadaşlar problem teşkil eden bir durum değil. Bana da ne geçen sene ne de bu sene gelen giden olmadı. Soruşturmayı yapanlar bir şekilde bilgilerimizi teyit ediyor . Kiminin kapısına geliyo ,kimi muhtara soruyo vs. -
@street-spirit hocam işyerine gidiliyor mu bunun hakkında bi bilginiz var mi
-
Soruşturma için illa eve gelecekler diye birşey Yok diye biliyorum. Şubeden yazışarakta halledebiliyorlar. Zaten olumlu olumsuz kararını kurum veriyor emniyet sadece bilgileri gönderiyor. Süreç zaten stresli arkadaşlar buna takılıp daha da strese girmeyin bence. Motivasyon düşmeden mülakata hazırlıklara devam
-
@street-spirit gidilene olumlu gidilmmeyene pşumsuz bir şey gibi bir çıkarım yapılabilir mi? En azından geçen sene böyle bir şey oldu mu? Stresten sorumu mazur görün.
-
@abdulaziz bilgim yok ama tahminimce soruşturmayi yapanın insiyatifine bağlı. Dediğim gibi bana geçen sene gelmediler. 4 ay önce kardeşim öğretmen olarak atandı onun içinde gelmediler . Kardeşim karakola gidip sorduğunda biz yaptık geçen hafta bir kaç soruşturma seninkini hatirlamiyoz demişler ,muhtara dahi sormamışlar ,üstüne bir de karakola gelmesini yadırgayıp fetöcü müsün diye imada bulunmuşlar, anlayacağın işgüzarlık... bu yüzden o imalara muhatap olmamak için ben de gidip sormuyorum ama içim rahat.
-
@raif-puder estağfurullah dostum.sorduğunun bi üstündeki yazıda diyeceklerim yazılmış zaten tekrar iyi geceler
-
@street-spirit iyi geceler sağolun.
-
Kafam karıştı iyice bu konuda. Yok mu tecrübeli hocalarımızdan bilgisi olan. Eve gelip sormamaları olumsuz ya da sormaları olumlu bir durum mudur nasıl anlamalıyız?
-
Bu işlem her halükarda yapılıyor. Haberiniz olmasa da çevrenizde yada emniyette eldeki bilgilerle tamamlanıp gidiyor. Endişe etmeyin. Ben daha önce girdigim müfettişlik mülakatında emniyette tamamlanıp gitmişti çok sonradan öğrendim, gerek duymamislar. Bu sefer gelip bildik şeyleri sorup gitmişler. Muhtemelen teyit etmek ve olumlu-olumsuz bir veri varsa not etmek için.
-
Kimse endişelenmesin, evine polis gelip de kaybedip olanlar olduğu gibi polis gelmeyip kazananlar da var. Geçen sene polisler bizim üst kat komşumuza gelmişler, o da polis. Tanışık oldukları için eve buyur etmiş bizim komşu. Sonradan bana anlattı beni yağlamış ballamış anlatmış. Şöyle müthiş bir aile böyle mükemmel insanlar falan filan. Evvelki sene evime polis falan gelmemişti. Böyle polisin gelmesini ve komşumuzun çok olumlu anlatmasını kendimce olumlu değerlendirdim ama malesef.
-
Evine polis gelenlere hayrli olsun diyebiliriz ozaman.
-
@mehmetcik2 Ne alakası var kardeşim ya hemen her şeyi asıp kesmeyi biliyorsunuz. Daha önce gvssi yapılmış bir kişi için eve gidilmesine gerek yok. Adamın gvssi yoksa elbette ki adres teyidi yapılacak. Kaymakam seçimi bir memurun insiyatifine mi kalacak?
-
Geçen sene polis gelip kazanamayan var. Polisin kazanmayla alakası yok rahat olun.
-
@dzndr siz simdiden kaymakam olmusunuz sizi ayrıca tebrik ederim.
-
@menekşe bu yaşadığınız sehir ile alakali büyükşehirlerde cogunlukla bu uygulama olmuyor
-
Sınav başlığını trolledi yetmedi geldi mülakat başlığını trollüyor.
-
@dzndr bana geçen sene de geldiler bu senede. Herkes e gider ama bazı eve gekir bazı uzaktan yazıp yollarlar.
-
Güvenlik soruşturmasında evinize gelinip gelinmemesinin önemi yok arkadaşlar. Bana kimse gelmemişti. İkametgah İstanbul’du.
-
Ne büyüttünüz arkadaşlar ya ! Kaymakam olarak yiyecek ekmeğiniz varsa bunu kimse engelleyemez. Siz elinizden geleni yaptınız bırakın şimdi boşu boşuna sitrese girmeyi.