2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@öktem_ilteriş Böyle bir şey mi oluyor
-
@öktem_ilteriş bana gelmişler bugün işteydim. Bina yöneticisiyle görüşmüşler.
-
@ceterisparibusss neler soruyorlar hocam bir bilginiz var mı?
-
Komşulardan yahut da işyerinizden bilgi alıyorlar, basit bir soruşturma ama geçen sene mülakatlardan sonra gelmişlerdi bu sene neden erken davranıldı ki?
-
Bugün bizim eve de gitmişler adres teyit, nerede çalışıyor vs. sormuşlar.
-
@ceterisparibusss hocam kaymakamlık için olduğunu söylemişler mi
-
@ceterisparibusss hocam bir de hangi şehirde ikamet ediyorsunuz.
-
@kykm bilmiyorum valla hocam. Komşulara sormuşlar onlarda yöneticiyi aramış telefonda konuşmuşlar. Daha sonra beni aradı söyledi polisler seni sordu diye. Ne sordular diye sormadım eve geçince soracağım kendisine.
-
Benim evime de az önce geldi polisler direk benimle konuştular nerelisin nerde kaliyosun ne mezunusun tarzı sorular sordular
-
Arkadaşlar illeriniz nedir ? Ankara İstanbul gibi büyükşehirlerde kapıya gelip soracaklarını sanmıyorum da
-
Ben İstanbul dayım kardeşim
-
@Ahmet03 hmm büyükşehirde bu soruşturma verimli olmaz diye uğraşmazlar sanıyordum açıkçası. Sağolasın bilgi için hocam
-
Gelmedikleri için ne dusunecegimi şaşırdım açıkçası gelmezlerse ne anlama geliyor acaba
-
@artikolsun ben de öyle hocam. Acaba herkese gelecekler mi
-
arkadaşlar bedelli askerlikte mülakat için izin alan oldu mu şimdiye kadar ? askerlik yapacağım yeri aradım oradaki personel sadece ösym sınavlarına izin veriliyor dedi. bu konuda tecrübesi olan bilgi verebilir mi ?
-
Bana da gelen giden yok
-
@kamikaze net bir bilgim yok ama aralık ayında askerliğimi yaptım. Eğer mülakat ilanını bir şekilde komutanlara gösterirseniz sıkıntı olmaz. Sadece idari izin durumuna göre 1 yada 2 gün geç çıkabilirsiniz.
-
@uygurmustafa hem bakanlığa hem de askeri birliğe sordum net cevap alamadım. cevabınız için teşekkür ederim.
-
@kamikaze bedelli askerlik, eski düzende acemiliğe denk geliyor. Bedelli olmayan bir askerden tek farkınız çarşı ve kanuni izninizin olmaması. Onun dışında bütün izin haklarınızı kullanabilirsiniz. Ölüm, doğum, sınav vs gibi. Bildiğim kadarıyla mülakat izni için iç hizmet kanunu veya yönetmeliklerde bir ibare yok ancak bunlar yazılı sınav gibi değerlendirilir. Emin olun hiçbir komutan sizin mülakata girmenize engel olmaz. İki gün izin alırsınız, iki gün geç terhis olursunuz. Size izin vermemeleri için bir sebep yok. Ben de iki sene önce askerken gelmiştim mülakata. Eski dönemler terhis olmuştu, nöbet tutacak adam olmadığı için yazıcılar ve çavuşlar dahi nöbete sürüldü, yine de eksik olduğu için bazı nöbet kuleleri kapatıldı. Ben böyle bir dönemde dilekçemi verdim çıktım. Kimse yok öyle bir şey demedi. Bedellide de demezler içiniz rahat olsun.
-
@kamikaze ben de bedelli askerlik yaptığım sırada arkadaşın cenazesi oldu 5 gün izin verdiler askerliği 5 gün geç bitti. Mülakata da sorun olmaz içiniz rahat olsun.