2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@aras2018 sayıştayı aradım sordum benim 25 günlük ceza var ama hagb verildi. Sıkıntı olmaz dediler. Tabi bu ceza sahtecilik veyahut terör gibi suçlar olursa sıkıntı oluyor. Komisyon her türlü göz önüne alır bence bunu. Ama mülakatta kendimizi güzel anlatarak bunu bertaraf edebiliriz onun inancındayım
-
@Atabey_06 teşekkür ederim
-
@edielik güzel anlatarak derken neyi kastettiniz hocam
-
Mülakat tarihleri ne zaman belli olacak bilgisi olan var mı acaba
-
@müfettiş cuma günü 5e doğru mülakat tarihleri belli olur diye düşünüyorum.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
-
Geçen sene 26 ekimde mülakat tarihleri belli olmuş ve 19-30 Kasım arası mülakatlar yapılmış. Bu sene de 6 ocakta belli olsa 27 ocak haftası başlar gibi görünüyor. Nisanın ilk haftası da hayırlısıyla listeyi görürüz olağan koşullarda. Rabbim hayırlı eylesin. Herkese hayırlı cumalar.
-
@pabloescobarr 6 ocak sizin tahmininiz mi yoksa duyum mu acaba? Bu belirsiz bekleme olayı delirtiyor
-
@besplatno tamamen tahmin ve varsayımlarla konuşuyorum
-
arayan var mı arkadaşlar bakanlığı ? daha önce bu süreç bu kadar uzamamıştı.
-
şubedekilerde bilmiyor yada biliyorlarsada söyleyemiyorlar ancak bugun açıklanması zor dediler.
-
Bugün açıklanır mı ne dersiniz? Önceki sene 27 Eylül de sınav açıklanmış 26 ekimde mülakat ilanı gelmiş. Geçen seneyi baz alırsak bugünlerde ilan edilmesi lazım mülakat tarihlerinin.
-
Tarihler bu hafta içinde belli olur olmasına da mülakatlar şubata kalmasın, benim isteğim o. Sürecin uzaması can sıkıyor.
-
Daha yeni aradım, herhangi bir tarih planlaması yok dediler , bu hafta belli olur mu dedim beklenen o dediler
-
Aynen öyle sürecin uzaması stresi arttırıyor. Tahminimce 27 ocak gibi başlayabilir mülakatlar.
-
Mülakata ortalama kaç gün kala tarihler belli oluyor tecrübeli arkadaşlarımız bilgilendirirse seviniriz. Teşekkür ederim.
-
Pardon yukarıda bu konu dile getirilmiş sonradan farkettim lakin iletimi silme yetkim yokmuş
-
Evine polis giden oldu mu ?