2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Belgeleri bugün teslim ettim... bilmem kaçıncı kez tekerrür edecek. Herkese başarılar. Allah isterse olur. Gerisi bahane veya neden olur. (Ek bilgi: 30 üzeri kadın aday olacak mülakatta.)
-
@muhacir takip numarası yok mu kontrol ettirin hocam normal posta ancak o kadar sürer?
-
Evrağı verdik 3 gün oldu, cihete çıkacak anca. Adresine istinaden biraz özen gösterir insan. Yani alışveriş gönderisi ile aynı kefede olmaz ki bu gönderi
-
@a-tas e_ticaret çılgınlığına denk geldik ne yazikki. Takip ediyorum ancak çok sınırlı bilgi alınabiliyor yoğunluktan. İnternet sitesi sıkıntılı ve telefonlara donende bakanda pek yok
-
Arkadaşlar merhaba aranıza biraz geç katıldım. sınav açıklanma sürecini askerde geçirdim. Belgeleri de son gün teslim edeceğin mecburen. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
-
@uygurmustafa askere gitmeden once yazmistik teslim oldugum gun sinav aciklandi ben de son gun teslim edecegim. Haklarimizda hayirlisi olsun.
-
Güvenlik soruşturması ile ilgili düzenleme komisyona sunulmuştu. İlgili maddeler torba yasadan çıkarılmış. Ya yeni bir çalışma yapılacak ki o zaman ilgili yasa geçene kadar mülakat bekletilebilir ya da bu seneki mülakatta güvenlik soruşturması yapılmayacak.
-
@Kethüda mülakat öncesi ismi güvenlik araştırması olarak resmilesmesede bir araştırma yapılacaktir. Mülakat yeni duzenlemeye kadar bekletilir mi? Sanmam. Bakanlık kendi araştırmasini yaparak süreci sürdürür kanaatindeyim.
-
@öktem_ilteriş Ben az önce teslim ettim.Dediğiniz gibi hakkımızda hayırlısı artık mülakat tarihleri 2 haftaya belli olur dediler. Yeni bir bekleyiş süreci başlıyor.
-
@uygurmustafa peki mülakat tarihleri hakkında herhangi bir bilgileri var mı?
-
Hayırlısıyla bugün belgeleri teslim ettik, bu günleri gösteren Rabbime şükürler olsun daha hayırlı güzel günler için dualarımızı eksik etmeyelim rabbim yardımcımız olsun
-
@enea tarih hakkında bilgimiz yok dediler. Ama 2 hafta içinde açıklama yapılır dediler. Ocak ayı sonunda olur diye tahmin ediyorum. Yiğit Yılmaz Facebook’ta süreçle ilgili tahmin paylaşımı yapmıştı. Ocak ayı sonunda olabilir diye. Bakalım önümüzdeki haftasonuna kadar duyuru gelir inşallah.
-
Her hangi bir kamu kurumunda çalışanlar daha mı avantajlı mülakatta geçmiş yıllarda çok fazla kişi var öyle
-
Göç mülakatını kazansam kaymakamlık sıkıntıya girer mi bir bilgisi olan var mı?
-
@iskender sıkıntı olur mu bilemedim.ama referansla olacaksa eğer il göçe verirlerse enerjilerini kaymakamlık için uğraşmayabilirler.
-
@mia_nur yok hocam refaranstan demedim. Kurumlar arası geçiş hakkında aynı bakanlıkta sıkıntı çıkar diye duydum
-
@iskender çıkmaz kardeşim merak etme. özlük hakları vs çok yakın olanlar hakkında olabiliyor ancak il göç VS kaymakamlıktan bahsediyoruz sen rahat rahat gir mülakatına
-
Arkadaşlar evrak kontrolü yapılıp bitti mi, bilgisi olan var mı? Haftaya cumaya mülakat tarihi açıklanır mı?
-
Mülakata girmeye hak kazanan tüm arkadaşlara başarılar dilerim. Daha önce kaymakamlık sınavına hiç girmemiş bir arkadaşınız olarak merak ettiğim bir konu var. HAGB kararının kaymakamık sınavı ve sonrası için olumsuz etkisi olur mu? 2020 yılı için kaymakamlık, idari yargı hakimliği ve sayıştay için çalışmalara başlamayı düşünüyorum fakat HAGB konusunda net bilgiye sahip olmadığım için çalışmalara başlayamadım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
-
@aras2018 Mülakat aşamasında istenen belge adli sicil kaydı ve arşiv kaydı olmadığına dair beyan. sonrasında da bu konuda adli mercilerden alınacık belge. HAGB adli sicil kaydında yer almaz ve hüküm giymiş olmazsınız. Memuriyete girişe engel teşkil edecek hususlar belli. Ancak mülakat aşamasında bu durum harici olarak araştırılıp, buna göre karar verilir mi bilemem, sizin HAGB durumunuzun özel hali de ayrı bir konu tabi. mesela asgari 1.5 yıl hapsi gerektiren bir suçtan dolayı hagb verilmiş ise komisyon bunu ne decere göz önüne alır onlara kalmış bir şey.