2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@smltrkmn çok doğru,geçen seneye kadar sadece sınavdan ibaret olduğunu varsayıyordum ama sınavı kazandıktan sonra mülakatın çok önemli olduğunu anladım.Hele bir de Aöf mezunuysanız işiniz ( işimiz ) çok zor.
-
@Kethüda estağfurullah hocam bende kimseyi yönlendirmek istemem tabi ki ama geçen yıl ortalama 3 dk süren ve ağırlıklı olarak anayasa ve idare sorularının sorulduğu bir mulakatti. Herkes için hayırlısı olur inşallah
-
Arkadaşlar istenen vesikalık foto için sakalsız olma şartı var mı?
-
Arkadaşlar benim askerlik tecil sürem 13.06.2020 de bitiyor. Bu bir dezavantaj olarak değerlendirilir mi acaba?
-
@aslanturk0808 aman hocam ne yapıyorsun
-
@muhacir hocam bugün aradığımda görevli arkadaş sakalsız olması gerekir minvalinde bir şey söyledi ama tam da emin değil gibiydi
-
@aslanturk0808 sakalsız ve gömlek, kravatlı bir fotoğraf gönder sen
-
Arkadaşlar, bölümüm sbui, daha önce kaymakam adaylığı şubesini aradığımda eşdeğerlik belgesinin gerektiğini, 23 Aralık’a kadar göndermezsek eksik evrak olarak değerlendirmeyeceklerini ama YÖK’ten cevap gelince belgeyi göndermem gerektiğini söylemişlerdi. Daha önce mail ve telefonla sorduğum için, bugün Kaymakam adayları şubesi beni aradı ve Bakanlık’ın sbui bölümü için eşdeğerlik belgesi gerekmediğine dair karar aldığını, belge göndermeme gerek olmadığını söylediler. Bu durumda olup aramayıp, merak edenler için duyurulur.
-
Postasını henüz göndermeyen arkadaşlar aman diyeyim işlemden sonra gönderi belgesini kontrol edin. Bugün PTT'den dosyamı gönderdim. Görevli bayanın verdiği gönderi fişini cebime atıp çıktım. Yarı yolda bir bakayım dedim sadece Çankaya/Ankara yazıyor. Dedim herhalde bu fişte kısaltılmıştır. Yoluma devam ettim ama içime kurt düştü geri döndüm, dosyayı kontrol etmek istedim, üstündeki yapıştırmada da aynısı yazıyor. Geri dönmesem Kızılay meydanına bırakacaklar dosyayı. Ay nasıl böyle bir şey olur falan, tekrar heceleye heceleye söyledim işlemi tekrarladı. Bu sefer de personel şube müdürlüğü, kaymakam adayları genel müdürlüğü yazmış. Bir daha üçüncüye düzelttirdim. Bazen diyorum ki keşke bu kadar sabırlı biri olmasaydım. Zira bazen insanın kavga çıkarıp birilerini tartaklayası geliyor. İşin yoksa şubeyi arayıp dosya geldi mi diye kontrol et. Güvensizlik serpti içime.
-
@Kethüda bi ptt çalışanı olarak ptt den kargo gondereceklere daha dikkatli olmalarını tavsiye ederim
-
bu sene bakanlıktan eve tebligat gönderilmeyecek mi?
-
Mülakat sürecinde memleket dengesi de gözetiliyor bildiğim kadarıyla. Memleketlerimizi yazsak nasıl olur?
-
@celebizade nasıl bir tebligat gönderiliyordu?
-
@karınca galiba eskidenmiş o şimdi ağırlık karadeniz
-
en az da doğu mu oluyor acaba??
-
@mehmetcik2 Aöf lü olarak 1-0 geride başlıyorduk şimdi 2-0 oldu.Bu maçı nasıl lehimize çevireceğiz.
-
Geçen sene mülakata girenlere ve kazananlara baktım da yanlış saymadıysam 17 bayan aday mülakata girmiş, 10 tanesi kazanmış. Bana kalırsa 100 kişi içinden 10'da 1 bayanlar için ayrılmış ve bayanlar kendi aralarında değerlendirilmiş. Yanlış da olabilir tabi. Eğer öyleyse bayanların şansı daha yüksek.
-
@Dolaylı-tümleç nasip insana altın tepside sunulurmuş fazla şey yapmayın elinden geleni yaparak sınavı kazanmışın zaten sal gitsin hocam ama aöf konusunda salma.
-
Belgeleri elden teslim edebiliyoruz değil mi arkadaşlar?
-
İlgi alanlarınıza ne yazdınız arkadaşlar
Birde diğer belgeler de özgeçmiş gibi elle mi doldurdunuz