2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Ben her ihtimale karşı adlı sicil kaydını da aldım. Ki arkadasin dediği gibi adlı sicil kaydı ve adlı sicil kaydı olmadığına dair beyanı deniyor. Bence her ikiside isteniyor
-
Ileti kaldirilmistir.
-
@abdulaziz hocam @mia_nur arkadaşımızın dediği doğru. Bakanlığın sitesindeki belgelerde adli sicil kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydınızın bulunmadığına dair yazılı beyan şeklinde belirtilmiş yani tek belge şeklinde olarak kabul edilmiş.
-
@kykm ama tabii ki yanınıza alın tedbir olması açısından
-
@abdulaziz adli sicil kaydı olmadığına dair beyan Hocam.
Adli sicil kaydım ve adli sicil arşiv kaydım Yok diye beyan ediyoruz doğruluyoruz.adliyeden alacağımız şey de adli sicil kaydı yoktur yazısı.ispatlı hali yani.
Net olsun diye tekrardan yazdım yanlışım varsa düelitib ben almayacağım mesela sorun olmayacaktır diye düşünüyorum. -
@mia_nur hocam ben her ihtimale karşı aldım.
-
Geçen sene mezun olduğumda girmiştim ilk defa ve 64 te kalmıştım bu sene adeta her şeyimi vererek hazırlandığım bir sınav oldu ve çok şükür mülakata kalmak nasip oldu. Şimdi belgeleri hazırlıyorum içimde garip ve tatlı bir telaş var, mülakatta ve akabinde liste yayınlandığında nasıl olurum tahmin edemiyorum, Rabbim bu forumdaki bütün kardeşlerimize açıklandığı gün aynı güzel hisler yaşamayı nasip etsin inşAllah. Hayırlı geceler.
-
Mülakat tarihleri ne zaman belli olur arkadaşlar ?
-
@albertcamus 76 puan demek , 76 soru mu bilmiş oluyor acaba ?
-
Arkadaşlar anne ayrı, baba bir kardeşlerimiz de yazılıyor mu aile kısmına? TC numaralarını bilmiyorum, nüfus kayıt örneğinde ise çıkmıyorlar
-
@yigit06
İptal edilen sorular olduğu zaman o hesap değişiyor hocam. -
@yigit06 Hayır hocam, bu sınavda 76 puanın tam karşılığı iptal sorulardan dolayı 76 net değil. 66/64 şeklinde bir soruya düşen puanı alan bilgisi için hesaplıyor sanırım ÖSYM.
-
@kadroluissiz, içinde söyledi: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Mülakat tarihleri ne zaman belli olur arkadaşlar ?
ocak ayını bulur.
-
Arkadaşlar sınavda ilk 5 veya birinci arkadaşımızın netini bilen var mı veya bir yerlerde böyle bir çalışma yapıldı mı?
-
@a-tas mülakatlarin belli olması mı Ocak ayını bulur yoksa yapılması mı ?
-
Geçen sene 2 eylülde sınav yapıldı 27 eylülde sonuçlar açıklandı. Sınav açıklandıktan 53 gün sonra 19 kasımda mülakatlar başladı.Mülakatlar hafta sonu hariç 10 gün sürdü. Bu sene sınav 3 aralıkta açıklandı üzerine 53 gün eklersek 25 ocak tarihine denk geliyor,o gün cumartesiye denk geldiği için muhtemelen 27 ocak pazartesi günü mülakatlar başlar.
-
Arkadaşlar ben geçen yıl mezun oldum. Özelde veya kamuda herhangi bir çalışma tecrübem yok. Özgeçmişte bu kısım için ne yazmam daha uygun olur? Bir de ilgi alanlarımızdan özellikle soru sorulması ihtimali var mıdır? Yani bu özgeçmiş kağıdı mülakat komisyonunun elinde mi yer alacak o gün?
-
@zynnepgns
Kağıda bakarak soru sormazlar tabiki. Ancak aday mülakata girmeden önce jüri özgeçmişini ve diğer bilgilerini inceler. Siz mülakata başlamadan önce jüri sizin hakkınızda bilgi sahibidir zaten. Verdiğiniz bilgiler hakkında sorular sorulması da muhtemeldir tabiki. -
bende kaymakamlığa çalışmaya başlayacağım inşallah bir öneriniz var mı
-
@SRPR siz mülakata kaldınız mı kaldıysanız beni biraz çalışma konusunda bilgilendirir misiniz hocam