2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Sevgili adminler diğer başlığı anlamsız diyaloglarla ve seviyesizlik ile meşgul ettiği için atılan arkadaşı şu başlıktan da alsalar keşke atılan herkes 2 diye yeni hesapla gelebiliyor mu hocam? @mk-ank bence bunun yaptırımı olmalı. Diğer başlıkta yalan söyleyerek atılma sebebini farklı anlatan, aslında o başlıkta hakaret, seviyesizlik sebebiyle atıldığını unutturarak sizleri de töhmet altında bırakan bu hesabın kapatılmasını talep ediyorum. Teşekkürler
-
Arkadaşlar referans arayıp bulanlara kızamayız. Olan tanıdığı olmayana yani bana ve benim gibilere oluyor ama bu tanıdığı olanların suçu değil. Bu sistemi bize dayatanların suçu. İnanın liyakatın tam uygulandığını bilsek ve bunu duysak kimse aramaz bu referansı. Madem sistem bu millet torpil aramak zorunda kalıyor. Umarım sistem duyduğumuz gibi değildir ve liyakat sahibi arkadaşlarımız kaymakam olur. Herkese iyi geceler
-
@edielik Hocam bu ülkede hep gördüğümüz bir şey vardır. Bir konuda en çok nara atan elinde imkan olmadığı için o narayı atar. Eline imkan geçse sizi bizi tanımazlar emin olun Tanrıcılık oynayarak helal - haram koymanın elfâz-ı küfür olduğunu bilmez ama Tanrıymışçasına ahkâm keser
-
@Godot senin benimle ne gibi bir skntn var dostum bu snavi kazanmammi hazimszlik sebebiniz torpile karsiyiz dememi seviyesizlik bundan kim niye rahatsz oluyor ?
-
@mehmetcik2 kim nereye hizmet ediyo kardeş. Benim torpili falan savunduğum yok dediklerimi anlamamışsın bu benim 3 . girişim olacak mülakata gir ne demek istediğimi anlarsın .
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@Godot, içinde söyledi: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Sevgili adminler diğer başlığı anlamsız diyaloglarla ve seviyesizlik ile meşgul ettiği için atılan arkadaşı şu başlıktan da alsalar keşke atılan herkes 2 diye yeni hesapla gelebiliyor mu hocam? @mk-ank bence bunun yaptırımı olmalı. Diğer başlıkta yalan söyleyerek atılma sebebini farklı anlatan, aslında o başlıkta hakaret, seviyesizlik sebebiyle atıldığını unutturarak sizleri de töhmet altında bırakan bu hesabın kapatılmasını talep ediyorum. Teşekkürler
Kesinlikle katılıyorum. Oyun oynadığını sanan yumurcak2 diye tabir ettiğim bu hesabın sayfaya girişi engellenmeli ayrıca yumurcak3 diye hesap açarsa usanmadan bıkmadan tekrar engellenmeli. Başlığın ismi nedir? Mülakat. Şahıs ise alakasız alakasız şeyler yazıyor başlığı sabote etmeye çalışıyor gene, ve bu arada bakın bu şahsın yazdıklarına cevap vermeyin özelden falan da tekrar söylüyorum dikkat edin küfür ettirmeye çalışıyor hakaret ya da tehdit içerikli mesajlar atarsa da aman sinirlerinize hakim olun son virajdayız. Şahsın birden fazla hesabı var Murad00 da bu kişiye ait tekrar belirtmek istiyorum.
-
@siyasal_ist senin kufur edesin var ama edemiyorsun galiba dostum icindeki bastiramadigin duygulari yasamayinca gelip gelip bana laf ediyorsun.bir sonraki nickim araaaap doneri olacak :))
-
Arkadaslar özgeçmişi kendimiz mi yazıyoruz yoksa içişleri bakanligi sitesinde yayınlanan özgeçmiş örneğini mi dolduruyoruz?? Ikinci bir sorum mezuniyet belgesi adli sicil belgesi askerlik durum belgesi hepsini e devletten aldim sikinti olur mu ya da kurumu arayıp soran oldu mu?? Teşekkür ederim
-
@abdulaziz bakanlığın sitesindeki özgeçmişi dolduruyorsunuz, geçen sene bende e-devletten aldım bir sıkıntı olmadı zaten belgelerde eksiklik veya yanlışlık olduğunda arıyorlar.
-
@Dolaylı-tümleç teşekkür ederim sagolun
-
Arkadaşlar özgeçmiş dışındaki istenen belgeleri el yazısı ile mi dolduruyoruz yoksa bilgisayardan mi dolduruyoruz? Yardımcı olursanız sevinirim
-
@zebit bilgisayar falan yok. Zaten hepsi taslak beyanlar. El yazısı ile isim, tarih, imza atıp bitiriyorsunuz. Çok da önemli değil ama yine de mavi kalem kullanın derim. Çünkü resmi belgede, bilhassa imzalarda siyah kalem kullanılmaz.
-
@Kethüda kısacası belgelerin hepsinin çıktısını alıp el yazısı ile doldurup yolluyoruz. Teşekkürler hocam.
-
@abdulaziz adli sicil kaydını e devletten almaya gerek var mı. Sadece beyan formunu doldurmayacak mıyız.
-
Birincinin kim oldugu kac net yaptigi belli oldu mu?
-
@balamir adli sicil kaydının alınmasına gerek Yok Hocam.
-
İstenilen evraklarda adli sicil kaydı VE Adli Sicil kaydınızın bulunmadığına dair yazılı beyan diye belirtilmiş. Yani adli sicil kaydı gerekli ama bana kalırsa gerekli değilse bile her ihtimale karşı yanınızda bulundurun.
-
@kykm Hocam İLE ifadesi değil ve ifadesi var, tek belge istiyorlar,mülakatı geçince adli sicil kaydını isterler.
İçiniz rahat edecekse alın tabi. -
@mia_nur pardon hocam kusura bakmayın ben yanlış bakmışım sizin dediğiniz doğru haklısınız.