2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@SRPR
Düğme konusunda alt ve üst karışmış. Devam eden cümlelerde alt iliklenir demişim pardon arkadaşlar -
@hakimadayı06 teşekkür ederim cevaplarınız için.
-
Torpil yapan yaptıran her kim varsa bundan sonraki hayatında alacağı her kuruş net haramdır.kimse düzen boyle vs vs diye kilif uydurmasın en buyuk hastaligimiz isimize gelmeyen seylere guzel guzel kilif uydurmamiz herkes herseyin farkında aslinda benim zoruma giden baskasinin hakkini gasp ederek makama gelen sonra kutsal yoldayiz vs vs diye duyar kasmak ibretle izliyoruz.
-
@mehmetcik2 elini kolunu sallaya sallaya kaymakam yapmıyorlar haberin vardır inşallah bende biliyorum ne kadar Yanlış oldupunu ama durum böyle dostum
-
@kemankeşş mesele kaykama olmaksa buyrun olun amaca giden her yol mubah diyorsanız .
-
Mülakat komisyonunda kimler olacak
-
@mehmetcik2 kaykama nedir ya :)))
-
@kuskonmaz personel genel müdürü komisyon başkanıdır. Bunun dışında teftiş kurulu başkanı ve iller idaresi genel müdürü olur. Önceden yerel yönetimler daire başkanı olurdu ama o müdürlük artık yok. Bir de geçen seneki personel genel müdürü değişmiş sanırım. Bu sene heyet başkanı başka birisi olacak. Önceki beyefendi hayli yumuşak biriydi, insanın stresini alıyordu.
-
@mehmetcik2 kardeşim sana katılıyorum ama özellikle kaymakamlık için kefil olacak muteber birisi gerek-şart. O yoksa sınava girmenin bi anlamı yok.
-
@kuskonmaz personel genel müdürü mülkiye teftiş kurulu başkanı ve iller idaresi genel müdürü komisyon başkanı oersonel genel müdürüdür
-
@SRPR tesekkurler
-
@Kethüda Sayın Bilal Şentürk geçen yıl komisyon başkanıydı. Değişmiyor sanıyorum her yil
-
@kuskonmaz Personel genel müdürü değişti geçen seneki personel genel müdürü Bilecik valisi olarak atandı.
-
@Dolaylı-tümleç cümleyi yanlış kurmuşum. Evet Personel genel müdürü değişti... komisyona katılacak ekip her yıl değişmiyor sanırım. Onu söylemek istedim.
-
@yavuzselim neyin kefili hocam butun kaydımız kuregimiz mevcut devletimizin arsivlerinde bunlar hep torplili mesrulastırma oyunları.anadolunun bir koyunden cikms kendisine kefil olacak muhtarindan baska tanidigi olmayanlar ne yapacak gelemeyecekmi bu makamlara.
-
@kemankeşş
Kimse elini kolunu sallayarak gelmiyor o mülakata zaten hocam. Bu sınava emek veren, birçok şeyden feragat eden onlarca insan var. Sınavda derece yapmış insanları (mülakatta da hakkını verdikleri varsayımı altında) referansı olmadığı için -sizin deyiminizle elini kolunu salladığı için- elemek ne kadar doğru vicdanlarınıza bırakıyorum.
Elbette bu işi hakkı ile yerine getiremeyecekler, mesleğe uygun olmayanlar, sakıncalı durumları bulunanlar yalnızca sınavı kazandıkları için kaymakam yapılsın demiyoruz. Her koşulu sağladıktan sonra bir de referans neden gerekli diyoruz.
Bir tanıdığı olmayan garibanın hakkını kim savunacak? -
@SRPR işte bende ona üzülüyorum ne olacak sınavı geçiyor da neden alınmıyor neden bu Klientalizm !!! Bu sisteme neden maruz kalmak zorundayız o tartışma konusu
-
En çok güldüğüm şeylerden birisi de kul hakkından, emekten bahsedip de torpille mülakatı geçenler. Sonunda da Allah nasip etti çok şükür demezler mi, çok ironik duruyor
-
@mehmetcik2 gelemeyecekler. Malesef
-
@yavuzselim bak ister istemez bu kirli duzene hizmet ediyorsun biz etkimiz olmasada bunu dile getrmekten hicbir zaman geri durmayacagiz cunku dogru birtanedir.