2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@dzndr Sizin değil de babanızın nüfus kayıt örneğini denediniz mi hocam?
-
Merhaba arkadaşlar, belgeleri ve taratilmis fotoğrafı gönderdikten sonra arayıp ulaşıp ulaşmadığini teyit etmemize gerek var mı?
-
@muhacir telefon edebilirmisin hocam gayet guzel nazik cevap veriyolar.
-
@muhacir hocam mail olarak sadece fotoğrafımı atıyoruz.
-
Arkadaşlar postayı ptt'den iadeli taahütlü mü yolladınız?
-
@ömerhayyam ben yurtici ile yolladım sıkıntı olmadı
-
@kadroluissiz evet hocam
-
@gurkan yarın arayayım ozaman. Teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar uluslararası ilişkşler mezunuyum , mülakatta sizce bölümle ilgili ne türlü bir soru gelebilir . Aranızda uluslararası mezunu olup ya da tanıdığı olup giren var mı?
-
@menekşe kaymakamlık mülakatında amaç adayı konuşturup hitabetini, jest ve mimiklerini, üslubunu ve etkileme kabiliyetini ölçmektir. O yüzden de üstüne iki kelam edebileceğiniz sıradan sorular sorarlar. Yani size gidip de devlet memurları kanunundan soru sormazlar. Sanmıyorum. Atıyorum realizmi açıklamanızı isterler, soğuk savaşı sorarlar, detente dönemi sorarlar. Yahut da arka kapı diplomasisi, mekik diplomasisi gibi her ui mezununun az buçuk bilgisi olduğu hususlardan sorarlar. Bana kalırsa ne sorarlar diye düşünmeyin, nasıl konuşmalıyım diye kafa yorun derim ben. Bu, diğer tüm adaylar için geçerli.
-
@Kethüda ben katılmıyorum baya baya soruyorlar bana örümcek ağı teoremi sorulmuştu kamu yonetimi mezunuyum bu soruları bilmiyorum diye gecistirmek kolay degil o an orda özgüvenin kayboluyor mulakata bakın derim birkac biseyler
-
@NeverLetGo, içinde söyledi: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@a-tas mülakatlarin belli olması mı Ocak ayını bulur yoksa yapılması mı ?
mülakat günleri belli olması... ocak ortası ya da sonuna doğru da mülakata alırlar bizi diye tahmin ediyorum
-
@mehmetcik2
Geçiştirilemez zaten hocam. Öyle bir şey denilebilmesi için yazılı sınavda da ben kamu yönetimi mezunuyum İktisat çözemem diyebilmek gerekir.
Cobb-Web Teoremi ile ilgili size ne tür bir soru soruldu acaba? Şekil çizerek anlatmanız mı istendi yoksa genel varsayımı benzeri bir soru mu soruldu? -
@Kethüda hocam hiç mülakatına girdiniz mi bilmiyorum ama hiç bu tarz sorular sorulmuyor gayet anayasa ve idare ağırlıklı sorular soruluyor
-
@yatko hatta bana geçen yıl sorulan 3 sorudan iki tanesi dmk dan dı.
-
@yatko dostum, ben genellikle adaylara kendi bölümlerinden soru geldiğini biliyorum. Mülakattan çıkan adaylar da öyle söylerlerdi. Eğer dediğiniz gibiyse söylediğimi geri alıyorum, kusura bakmayın. Çalışın idare, anayasa. Aksi bir duruma vesile olmak istemem zira.
-
@SRPR sınavda iktisat yokmuydu derse napcaksın valla ben konuya hakimdim dedim ben biraz zaman istiyorum dediler buyur cizdim 3 durumuda kagida sonra acikladim hepsini benden once girenlerede baya saglam sorular sorulmustu
-
@mehmetcik2
Ben de onu diyorum hocam zaten. Sınavda da İktisat var. -
Arkadaşlar şunu bilmenizi isterim; bundan sonraki süreç sınav sürecinden daha zor. Mülakat konusunda fazla takılmayın. Sağlam referanslar bulmadan kaymakam olmanız imkansız. Nihai liste açıklanınca benim ne demek istediğimi anlayacaksınız.
-
@smltrkmn sağlam derken hocam ?? sonuçta bu 400 adayın bakan dayısı yok ee milletvekili diyoruz yok canım milletvekili yetmez vs ne olacak kimi bulcaz çok sıkıntılı bir
durum