2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Hem b grubu hem a grubu kariyer mesleklerinde çalıştım ama mülki idare apayrı bir şey. Vatan toprağında gittiğiniz yerlerde Devlet siz oluyorsunuz artık halk nezdinde. Allah yardımcınız olsun. (Süreçle ilgili sorunuz varsa naçizane elimden geldiğince cevaplayabilirim.)
-
Dosyalarını verenler neler koydunuz acaba belgeler olarak. Adli sicil kaydını çıkardınız mi yoksa sadece sistemin verdiğini mi doldurdunuz ? Birde diplomanın fotokopisini mi yoksa mezun belgesini mi koydunuz ?
-
e devlet kabul ediliyor mu?
-
@serdaristanbullu hocam iyi günler mülakat sürecinde, mülakata girdiğimizde mülakat odasını anlatabilirmisiniz , önümüzde masamı olacak yoksa sadece sandalyemi olacak , konu ile alakalı başka sizin önereceğiniz bilgi varsa paylaşırsanız sevinirim.
-
@memo33 konferans salonunda olur mülakat. Heyet kürsüde olur, aday da tam karşıda. Adayın masa ve sandalyesi küçüktür ve heyete göre alçakta olur. Bu durum kimi için psikolojik etki sebebi. Ama siz sanki aynı hizada oturuyormuş gibi rahat olursanız faydanıza. Sizden önceki aday heyetin yanında iken siz ara salonda beklersiniz. İçerideki aday çıkınca kapı önünde bekler, zil çalınca kapıyı tıklayıp girersiniz. Siz sanki içeride 20 dakika durmuş gibi hissedersiniz ancak hepi topu 4-5 dakikadır. Bunun sebebi de zamanın göreceliği. Eğer içeride çok az durmuş gibi hissettiyseniz mülakat sizin için iyi geçmiş demektir. Ama tabi önemli olan sizin değil heyetin düşüncesi. Herkese kolay gelsin.
-
@Kethüda ilginiz için teşekkür ederim.
-
@Ahmet03 adli sicil ve sağlık kağıdı bakanlığın sitesinden çıktısını alıp dolduracaksın.Özgeçmiş siteden çıktı alıp dolduracaksın,askerlik
e devletten çıkarabilirsin.Kimlik fotokopisi, diploma fotokopisi ve bir fotonu j peg formatında ad soyad ve kimlik numaranı da ekleyip belgelerde yazan e posta adresine göndereceksin. -
Arkadaşlar sınav puanının mülakata etkisi var mı? Mesela sınavdan 80 alan adayın mülakattan 70 alması ortalama 75 civarı bir sıralamaya tekabül eder yoksa mülakattan ne aldıysak o mu?
-
@iskender aradım oluyor
-
@TRRS sınav puanı ve mülakat puanının ortalaması dikkate alınıyor en azından geçen sene öyle oldu liste yayınlanmıştı bakanlığın sitesinde.
-
PTT de çalışan bir arkadaş vardı forumda. Hala buralarda mi acaba?
-
@slimreaperr Teşekkür ederim.
-
@muhacir evet benim
-
Mülakat tarihleri belge teslimi bittikten tahmini ne zaman belli olur arkadaşlar?
-
@pabloescobarr yanlış hatırlamıyorsam geçen sene belge tesliminde son tarih 12 Ekimdi. Mülakatlar ise 19 kasımda başladı.
-
Mülakat tarihleri en geç 3 Ocak’a kadar duyurulur. Benim öngörüm 27 Ocakta mülakatların başlaması.
-
Benim şahsi görüşüm, güvenlik soruşturması ile ilgili yeni kanun yürürlüğe girmeden mülakatların başlamayacağı yönünde. Şu an çalışma devam ediyormuş.
-
@Kethüda bahsettiğiniz düzenleme bugün meclise sunuldu hocam
-
ptt gönderileri oldukça yavaş gidiyor. Gecikmeden herkesin gönderiyi yapmasında fayda var. 4-5 günü bulabiliyor teslim süresi
-
@a-tas ben vereli on gün oldu hala İstanbul'dan çıkmış değil. Cuma'ya kadar bekleyip ulasmazsa yeni dosya olusturup götürüp elden verecem mecburen