2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Dostlar üniversitelerin mezun verdikleri öğrenci profilini geçmişten günümüze ortaya koyan iki farklı yazı kaleme aldım. Bunlardan bir tanesi Valilerle ilgili iken diğeri son atama olan, 107. dönem Kaymakam Vekilleri ile ilgili. Son yıllardaki atamalar için şunu açıkça söylemek gerekiyor: Hangi üniversiteden mezun olduğunuzdan daha çok mesleği ne kadar çok istediğiniz sonucun belirlenmesinde büyük etki gösteriyor. Hepinize iyi çalışmalar diliyorum. (Dipnot: 1990'lı yıllara kadar ülkemizde kaymakamlık sınavına katılabilecekler yalnızca SBF veya Hukuk Fakültesi mezunu olmak zorundaydı)
-
mobile üzerinden tablonun en önemli kısmının gözükmemesi sorununu çözdüm arkadaşlar. Şimdi daha rahat görebilirsiniz.
-
Bakan bey Ankara’da , mülakat tarihimiz yakın demekki
-
@menekşe mülakat tarihi bakan imzasıyla mı yayımlanıyor
-
@mia_nur bilmiyorum ki bakan olmadığı için süreç uzadı dediler , bakan geldiğine göre tarih de yakın demek ki
-
@menekşe mülakat tarihleri pgm imzalı olacak yani bakanın Ankara’da olması birşey ifade etmiyor maalesef.inşallah bu hafta belli olur çok uzaklaştık süreçten
-
@menekşe hayır güvenlik soruşturması arşiv araştırmasını anayasa mahkemesi iptal edince güvenlik soruşturması İle ilgili kanun hazırlanıyormuş ondan dolayı süreç uzamış
-
@müfettiş yeni torba yasada güvenlik soruşturması ile ilgili madde varsa şayet torba yasa bir iki haftaya meclisten geçer, yok eğer torba yasada ilgili madde yoksa yeni bir kanun beklenmez bence. Süreç bu kadar uzamamalı çünkü. Zaten bana kalırsa bakanlık şimdiye kadar kendince bir çeşit soruşturması yapmıştır.
-
Yeni torba yasada güvenlik soruşturmasına ilişkin bir madde yoktu. Cumhurbaşkanıyla beraber çoğu vekilin bu konu hakkındaki yeni düzenlemeye karşı olduğuna dair haberler var. Bakanlık bu konu nedeniyle bekletmiyor mülakatı.
-
@108-Dönem hocam verdiğiniz bilgi için teşekkür ediyorum. Ancak Bakan Bey bunu nerde söyledi, siz duydunuz mu yoksa size nakil mi bilgi? Paylaşmak isterseniz tabi cevabı. Tekrardan teşekkür ederim.
-
duyuru geldi, hayırlı olsun https://www.icisleri.gov.tr/kurumlar/icisleri.gov.tr/personel-genel-mud/2019_kay_aday_snv_ilan/mul_tak.pdf
-
Hayırlı olsun arkadaşlar
-
@108-Dönem Paylaştığınız bilgiler için teşekkür ederiz. Mülakat sürecinin herkese hayırlı olmasını dilerim.
-
Geldi hele şükür
-
Hepimize hayırlı olsun arkadaşlar Allah yardımcımız olsun. Merak ettiğim şey neden 399 kişi var?
-
@pabloescobarr evrak teslim etmedi muhtemelen 1 kişi.
-
hayırlara vesile olması dileklerimle....
-
@108-Dönem hocam bunu bakan beyden öğrendiyseniz referansınız çok sağlam maşallah
-
@108-Dönem 2020 sınavı için fısıltılar başladı mı?
-
(Hud, 88)
Mealen:
"Başarım ancak Allah’ın yardımı iledir. Ben sadece O’na tevekkül ettim ve sadece O’na yöneliyorum."