2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Bu hafta alırız haberleri inşallah.
-
@muhacir bu bir temenni mi yoksa bu hafta açıklanacağına dair duyum mu ? İnşallah duyumdur
-
@besplatno Temennim bu
-
Nezaman olur mülakatlar neden bukadar gecikti bir duyumu düşüncesi olan varmı?
-
@Başkan71 arkadaşlar burada yer alan tarihler aşılmadığı sürece olağanüstü bir durum olmadığı anlaşılmalı ve takvime bağlı olarak hareket edildiğini düşünmeliyiz( yani biraz daha sabırlı olmalıyız), şayet burdaki tarihler aşılır ve sessizlik hakim olursa o zaman ciddi bir sorun vardır demektir ki ülke gündemimiz malesef elim hadiselerin ardı ardına yaşandığı bir dönemden geçmekte, rabbim yar ve yardımcımız olsun ve bizlere de devletimize, milletimize böylesi zor dönemlerde hizmet etme onurunu ve gururunu yaşatsın.
-
@Başkan71 bu hafta gelse ilanımız , en yakın hangi tarihte mülakatlarımız başlar acaba
-
@menekşe Mart başında olur en erken öyle olursa.
-
Mülakatlar mart 2.hafta başlar yüksek ihtimal bu hafta da ilan gelir
-
@ömerhayyam mesaj atanlar olmuş, duyum değil tahmin arkadaşlar:)
-
@teşekkürler hayrolısı olsun inşallah
-
@108-Dönem ne zaman başlıyor mülakatları biliyor musunuz ? Kaymakamlık gibi liste halinde açıklanmamış.
-
Kaymakamlık şubeyi yakında zamanda arayan oldu mu acaba veya haberı duyumu olan var mı
-
@miray Aradım az önce,şu an bize gelen bir talimat yok,gelir gelmez yayınlanır dediler,yani henüz bilgi sahibi değiller
-
@Sabo35 teşekkür ederim
-
şubat bitmeden bu konuda kafa yormayalım arkadaşlar... Şubat bitsin duruma göre takip ederiz
-
@a-tas hocam bu ay gelmez diyorsunuz sanırım. Bir duyumunuz mu var tahmin mi yoksa bu konuda bilgilendirirseniz memnun oluruz ..
-
@memo33 bu ay mülakata girmeyeceğiz nasılsa kafa yormayalım diyorum hocam. Duyum vs işleri bana göre değil..Ben kendi adıma hesaplar ederim durum değerlendiririm.. Tahminde bulurum hocam...
-
@a-tas tesekkür ederim hocam bilgi için
-
@108-Dönem teşekkürler bilgi için hocam inşallah en kısa zamanda gelir..
-
Arkadaşlar mülakatta soruların soruların toplandığı bir pdf veya sayfa var mı?