2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@108-Dönem o konuda haklısınız
-
Beştir deniyorum. Bu sene de kaybedersem tekrar dener miyim yoksa olmuyorsa olmuyordur deyip vaz mı geçerim bilmiyorum ama en çok da emeğime üzülüyorum. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.
-
@108-Dönem Anayasa, 5393 ve 657 ağırlıklı gidiyorum ben hocam valla.
-
@108-Dönem referansı kuvvetlidir ama referansı ilgilenmemistir hocam
-
@108-Dönem ben tüm derslere bakmaya başlaıdm yanlış mu yapıyorum hocam
-
Yurtdisi stajinda evli olanlar eslerini ve cocuklarini yanlarinda goturebiliyorlar mi?
-
@gktrko1 evet
-
@108-Dönem temsil kabiliyeti önemli tabikide :))
-
@108-Dönem haklarımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah
Bu sene ki komisyonunu tavrını beşinde arkadaşlar paylaşınca anlarız -
Mülakatınız çok saçma geçmediği sürece orada sorulan sorular da verilen cevapların da çok bir önemi yok. Bu çok net.
-
@80üstamadnnmsz tesekkurler
-
Arkadaslar regaib kandiliniz mübarek olsun.
-
merhabalar arkadaşlar ben seneye sınava gireceğim tr ekonomi ve insan hakları için hangi kaynakları önerirsiniz
-
@oguzhas Türkiye eko.~Yasin çoban +samed özdurak
Soysal Aygün +AİHS ~insan hakları -
@menekşe insan haklarina aof pdf den calissak farkeder mi verdiginiz kaynakla arasinda
-
@gktrko1 hocam hiç o kaynağa bakmadım ondan sağlıklı yorum yapamıyorum
Ama çalışan bir arkadaşım vardı
Çok memnun kalmıştı
Sadece biraz uzun demiştiSoysal hoca konu ve soru kitabı bence yeterli
Ama tabi siz bilirsiniz -
@menekşe teşekkürler
-
@108-Dönem teşekkürler
-
@menekşe tesekkurler
-
Mülakata ilk girdiğim sene verdiğim bir cevap üzerine teftiş kurulu başkanı beni sıkıştırmıştı. Muhtemelen tavrımı ölçmeye çalışıyordu. Vurgun yemiş gibi olmuştum o panikle ve tecrübesizlikle. Sonradan heyet başkanı müdahil olup rahatlatmıştı ama büyük ihtimalle orada eksi puanı yemiştim. Heyet üyeleri tavır ölçmek için bu tarz şeyler yapabilir. Olumsuz olarak yorumlamayın bunu. Panik yapma ve hatta daha bir dik konuma al kendini ki kumaşın ortaya çıksın.