2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@80üstamadnnmsz bilmeyenleri almazlar ama bence
-
Arkadaşlar bir kişi sınavı kazanıp 400 kişinin arasına girebildiyse zaten bilgisi gayet yeterlidir ki komisyonda bunu biliyor.Mülakatta önemli olan hal ve hareketleriniz,konuşmanız,olumsuz bir durumla karşılaştığınızda verdiğiniz tepkiniz, temsil kabiliyetiniz vb. Komisyon üyeleri bunlara göre değerlendirme yapıyorlar.
-
En sonunda beklenen gün geldi. Hepimiz için hayırlar ola diyelim.
-
Dünya 5 ten büyüktür sözü kime aittir sorusunu bilemeyen mulakatı geçti rahat olun mulakat konusunda.
-
@108-Dönem refarans nedir ve nasıl bulunur bilemiyorum ki...
-
@murad00 ben o soruyu bilmistim..
-
Merhaba arkadaşlar. Şimdiden herkese başarılar diliyorum. Sıranın bize gelmesini beklerken, beklediğimiz yerde telefon üzerimizde olabilir mi? Yanımızda birini getirebiliyor muyuz?
-
@raif-puder telefon yanınızda olabilir. Yanınızda ki kişi giriste bekleyebilir.
-
@vedatkoçakgop teşekkür ederim.
-
Mülakata giren arkadaşlar şoku atlatamadılar herhalde daha kimse yazmamış.
-
Çok rahattı mülakat heyecan yapmayın yeter. Herkese başarılar diliyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun .
-
@balamir geçmiş olsun hocam. Neler soruldu size?
-
@balamir biraz bahsedebilirmisiniz size ne sordular bölümünüz ile ilgili mi sordular tesekkurler
-
Kamu mezunuyum bölümle ilgili bir şey sorulmadı. Sorulan soruları burda paylaşmam doğru olmaz. Genel sorulardı kolaydı. Extra konuşma yapmamı istediler. Daha çok heyecanımızı kontrol edip edemediğimize bakıyorlar bence.
-
@balamir Merhaba, geçmiş olsun. Umarım hakkınızda hayırlısı olur. Mülakatınız ne kadar sürdü?
-
@balamir burda ve tüm sitelerde, forumlarda sorular paylaşılır, paylaşılmıştır. Bir mecburiyetiniz yok elbette. Doğru değil demeniz yanlış. Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@balamir geçmiş olsun Rabbim Emel’lerinizi korusun inşallah
Konuşma neyle ilgili yaptınız
Bir de güncel bir soru yöneltildi miAyrıca diğer arkadaşlara katılıyorum
Paylaşmanın bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum -
Extra konuşmadan kasıt nedir biraz açar mısınız?
-
@balamir 29 ekim 23 nisan gibi ozel birgun konusmasimi yaptirdilar merak ettik valla sorulari paylasmasnizda bu konuyu paylasirsanz baya bir dua eden olur
-
@balamir kaçıncı sırada girdiniz?