2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Aöf mezunu olupta mulakata giren oldu mu arkadaşlar
-
Bugün mülakata giren kıymetli kaymakam adayı arkadaşlardan paylaşımda bulunmak isteyen başka kimse yok mu
-
Gelmeyen oluyor mu arkadaşlar
-
@engineerisletme Mehmetcik ve dolaylitumlec nickli arkadaslar aof mezunu olup mulaakata gireceklerdi
-
Ben bugün girdim sorularımı hatırlaya bildiğin kadarıyla paylaşayım. Bu süreçte hepinize başarılar dilerim.
Bulunduğum ilçedeki barajdan ötürü kurulan yeni yerleşim yerindeki sorunlara dair vatandaşların ayaklandığını ve onları ikna etmem gerekn bir konuşma yapmamı istediler.
Baraj öncesi kamulaştırma süreci,
sonrasında afet sonrası yeniden yapılanma süreciyle ilgili yeni bir kanun çıkarılmış onun tam adı
İskan kanunu.
Temel hakların sınırları ve sınırlandırması,
çekirdek haklar
Memurun keyfi olarak tayin edildiği takdirde hangi davayı açacağı ve bu dava silsilelerinin temyize kadar olan süreci.
-
@itirafdilekcesi iskan kanununa dair soru nasıl bir soruydu acaba? Başka bir arkadaşa daha sorulmuş da nasıl bir soru diye merak ettim. Bilgi verirseniz sevinirim
-
@itirafdilekcesi şimdiye kadar denk geldiğim en sağlam mülakat soruları bunlar oldu. Hocam sizin bölüm nedir? Soruların hepsini cevaplayabildiniz mi ? Bir de yeni çıkan kanun nedir ?
-
@dzndr yeni yerleşim bölgeniz hangi kanun çerçevesinde yapılandırılıyor dediler
-
@besplatno siyaset bilim kamu yönetimi. Eminim daha sıkı mülakatlar olmuştır belki buraya yazılmamıştır. Bizzat yerinde yaşayarak öğrendiğim meseleler olduğu için beni zorlamadı ama yabancısı olan biri için hazırlıksız bir alan tabiki.
-
@itirafdilekcesi hocam zorlamadi derken meslek icabimi bu isleri icindesiniz merak ettigim bu kanunlar ile alakali bir islemi mesgulsunuz sorular o yuzdenmi ordan geldi
-
Sorulan soruları lütfen paylaşalım arkadaşlar sadece iki günde paylaşan iki kişi
-
Merhaba arkadaşlar, ben de bugün girdim. Uzun bir gün oldu saat 22’yi geçti mülakat İçin. Güzel arkadaşlarla tanıştık. Allah hepsinin, hepimizin yolunu açık etsin. Dmk var 3091 var 4483 var belediye var. Size bir tek şey söyleyeceğim; soru nerden gelir diye kestirme yapmaktansa fırsat ve zamanınız varsa genel bakın ama detayda boğulmayın. Her konuda konuşturma yapıyorlar. 29 ekim çocuk oyuncağı kalır yanlarında. O yüzden siz sadece çok takılmadan genel çerçevede konuşmaya çalışın. Onlar sizin bu konuyu biliyor mu”ya bakmıyor duruş ve ifade tarzınıza bakıyor konuşmalar. Başarılar diliyorum herkese.
-
@raif-puder Geçmiş olsun hocam. Size ne sordular peki ? Sizden de konuşma yapmanızı istediler mi? Galiba bu sene eski mülakatlara göre daha sık konuşma yaptırıyorlar.
-
@raif-puder gece 22 ye kadar mulakat surdu oylemi benmi yanls anladim
-
@street-spirit benden istemediler ama çok istendi.
-
@murad00 doğru anladınız hocam. Bakan Bey de bakanlıktaydı. Ara ara böldüler mülakatı toplantı vs için. 3-4 kere ara verildi. Ve uzun aralar. Geç olsun güç olmasın diye sabrettik biz de.
-
Kadın arkadaşlarımızdan giren varsa nasıl davranıldığını, nasıl geçtiğini aktarabilecek olan yazabilir mi acaba ?
-
Arkadaşlar mülakat kurulunda kimler var biri söyleyebilir mi???
-
Mülakata giren arkadaşlar siyah takım ve kırmızı kıravatla mı gittiniz?
-
İleti kaldırılmıştır.