2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@İrving-Fisher Siyasal ayrimi eskiden olan bir teamuldu. Hatta ankara ve istanbul siyasal disindan neredeyse hukukcu bile alinmiyordu. Son yillarda Turkiyenin en ucra universtesinden bile alimlar mevcut kamu iktisat isletme vsr farketmeden
-
@murad00 Kabiliyetli olan da cikmistir olmayan da muhakkak. Fakat buradaki mesele aof diplomali kaymakamin bir doktorun bassavcinin vsr karsisinda hafif kalacagini dusunuyor olmalari buyuk ihtimalle
-
@besplatno demek ki çıkmadı çıksa alınırdı net sonucta komisyon üyeleri en iyisini secmek icin ugrasmıyormu orda mesai harcıyorlar
-
@gktrko1 ibbf mezunları ilk 300bin ile kazaniyor doktor ilk 10binle bu sekilde hafif kalmiyormu :))
-
@murad00 800binde girilen universtelerden bile aliyorlar kaymakam ama aofu kotu bir imaj olarak degerlendiriyorlar malesef. Aslinda tersinden bakinca etkileyi de olabilir bir acidan ama bakan goz benim degil
-
@gktrko1 bakan göz degilsin ama yorumun tutarlı değil doktor savcı olarak bakmak yanls ozaman en iyi egitimi alanı direk kaymakam yapsınlar sınav olmasın sizin teorinize gore
-
@murad00 Ben de bir aofluyum. Burokratlardan duyumum bu yonde, kendi teorim degil.
-
@gktrko1 hayrlısı olur ins hakkinizda hocam
-
@murad00 insallah cumlemizin
-
@gktrko1 hocam devlette çalışşanız böyle bi yargı yapmazsınız bence.doktor ve başsavcılar büyüttüğünüz kadar sosyal hayatta başarılı değil.kaymakamlık sosyal meslek
-
@merasim34 Boyle dusunuyorum demedim boyle dusunduklerini dusunuyorum dedim. cunku bizzat duyduklarim ve gordugum net tavir bu bakis acisinin kesinlikle doktor savci vsrye karsi olusabilecek karakter kirilganliklarindan dolayi oldugunu dusunmeye itti beni. Daha gecen gunlerde bir ogretmeni mesai cikisi duelloya davet eden kaymakam da, ayakkabi boyacisina ayakkabi sandukasi hediye ederken kirmizi kurdeleyle acilisini yapan kaymakam da aoflu degildi... Bu arada kamuda yoneticiyim ve dediklerinizde hemfikiriz
-
Yarın mülakata girecek olan arkadaşlara başarılar dilerim. Umduğunuz gibi geçer inşallah. Yükünüzü attıktan sonra tecrübe ettiklerinizi burada paylaşırsaniz seviniriz. Hayırlı geceler.
-
BugÜn nasıl geçti arkadaşlar
-
Bugun mulakat kacta bitti bari bunu yazın sorulardan geçtik artık.
-
Bizim forumdan pek kimse yok anlaşılan
-
Bu sene bi algı oluştu sanırım sorulari paylasinca kötü bi şey oluyor diye. Oysa açıklanma sürecinde burası çok kalabalıkti.
-
Bugün giren arkadaşlar kaç kişiye konuşma yaptırıldı sorulardan ziyade bari onu paylaşıverin
-
Her gün ne soruldu ne soruldu
Hayır insanlar neden mülakatta neler yaşadığını anlatmak zorunda mı?
Çok merak ediyorsanız gidersiniz mülakat ortamınına çıkanlarla konuşursunuz
Yeter her gün her gün -
@merasim34 Siz neden rahatsız oldunuz. Burası forum ve paylaşım için var! Kaldı ki kimseyi zorlayanda yok.
-
@merasim34 sayenizde kimse buraya gelmez oldu zaten. Üstten konuşmalar. Bi ben bildimcilik. Bi once insanlari n heyecanına saygılı olun.