2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@vedatkoçakgop risk nedir, risk yönetimi
Düzenli düzensiz göç
İdari işlem unsurları
İdari işlem yazılı olmak zorunda mıdır.
Mülakat ortamı rahat, kimseyi çok zorladıklarını sanmıyorum.
Paylaşmak güzeldir, bencil olmayın. Sonuçta herkes rakip, herkes arkadaş. Yüzde 25 şansımız var. Kim mutlu olacaksa ve insanları mutlu edecekse o olur umarım. -
@vedatkoçakgop cevap vermeye tenezzül bile etmeyin hocam böylelerine. Bu gibiler yüzünden seviye de düştü zaten buralarda.
-
İrtikap zimmet rüşvet suçlari, kanunsuz emir, yetki genişliği, ihale süreci, 3091, idari işlemin unsurları, dmk memurluk şartları, enflasyon, deflasyon vs. benim hatırladıklarım bu kadar.Bana konuşma yaptirilmadi ama 4 5 kişiye yaptirilmişti konuşmalarin içeriğini bilmiyorum.Ayrica bugün 19.00 gibi bitti mülakat.
-
Hahha yatın kalkın dua edin bana:)
Bak nasılda döküldü herkes:))) -
@merasim34 şu güzel ortamı,bozuyorsunuz, yapmayın. Girmeyin başlığa çok mu zor. İnsanlar heycanlı bi bilgi almak istiyorlar, anlayışlı olun. Siz kürşadsanız aday olan 400 kişiyi de çeriniz dostunuz bilin.
-
@merasim34 yazmasan daha çok dua alırsın:))
-
@merasim34 Sıkıntın nedir? Problemin nedir? Başlık mülakat başlığı, olay kaymakamlık mülakatı başka ne sorulabilir? Bişey söyleyince agresif olma diye mesaj atıyorlar. Kaymakamlık mülakatı devam ederken mülakat başlığı altında uranyum geliştirmeden mi bahsedicez?
-
Hocam gelmeyen kaç kişi vardı bugün? mülakatın ilk günlerinden beri bunu paylaşan bir arkadaşımız olmadı
-
Arkadaşlar soruları genelde kim soruyor, yani kim zorluyor soru olarak. Yardımcı oluyorlar mı komisyon??? Biraz komisyon üyeleri hakkında konussak
-
@birsorumolacaktı şimdiye kadar yapılan yorumlardan anlaşıldığı üzere ortam samimi. Komisyonunun pek zorlamadigi, basit yada ortalama sorular sorarak ölçücu davrandığı anlaşılıyor.
-
Şimdiye kadar paylaşılanlara bakınca genel olarak Anayasa, 4483, 3628, 657, 3091 ve kısmen 5393 sayılı kanunlardan sorulmuş. Bunun dışındakiler biraz kişiye/bölüme/konuşmanınseyrine göre sorulmuş. Ve bazılarına konuşma yaptırılmış.
Bugünden sonra çalışmalari bu kanunlar üzerinde yoğunlaştırmakta fayda var. -
Bugun sorulan sorulardan derleme:resesyon,cekirdek enflasyon ,memurlara verilen displin cezalari,anayasada suc ve cezalar ile ilgili hukumler ,siyasi haklar kademe ilermeesi cezasini kim verir .konusma yaptirilan bir kisi oldu genelde yuzeysel bildigimiz sorular geliyor bolum ile alakali ekstra sorularda gelebiliyor.burdan mulakata girip bilgi saklayanlara selam olsun.
-
@murad00 hayırlı olsun .bitti mi peki hocam bugün mülakatlar
-
@street-spirit devam ediyor 4 5 i bulur gibu
-
Soyle bir muhabbet yasandi bir daire baskani geldi cikanlar sorulari soyluyormu dedi kimseden ses cikmadi baskan dedi bende zamannda mulakattan cikinca soylemisim benden sonra giren arkadasta bilmis soruyu sebep olmusuz felan dedi buraya soru yazmak negatif bir durum degil paylasimci olalim
-
@murad00 geçmiş olsun hocam teşekkür ederim paylaştığıniz için
-
Iktisattan belli basli seylere bakin kesinlikle geliyor iller idaresi mduru iktisat soruyor personel genel muduru dmk teftis kurulu baskanida anayasa idare gozlemim bu sekilde
-
Teftiş kurulu başkanı karşısında olmak da zordur hani ha
-
Banada sorulan sorular:
Akım değişken
Stok değişken
Monotaristler de enflasyonun nedenleri
Keyneste enflasyonun nedenleri
Dilekçe hakkı süreleri ve yabancıların dilekçe hakları
Bilgi edinme konunu süresi ve yabancıların hakları.
Bunlardan ziyade kendimi tanittirdilar ayrıca en son Ahmet'i tanımla desek nasıl tanitirsin diye sordular biraz muhabbet havasında geçti yani heyecanlandigimiz kadar yok genel olarak guzeldi -
@Ahmet03 iktisat mezunu musunuz