2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@yigit06 Kardeşim yanlış bir soru sordun.Bu sorunun sorulması çok kişi linç yedi.(Bu başlıkta linçler yaşanmadı,facrbookta yaşandı)Vay efendim bu meslek maaş içinn yapılmaz,maaşı düşünen kaymakam olamaz falan diye.Malum herkes aileden zengin kimse maaşı çekmeden görevini ifa edeceği için arkadaşlar kızmakta haklı tabi.Sorunun cevabına gelirsrk,yigit yılmaz bir süre önce yazmıştı face'e.Yanlış hatırlamıyorsam 6000 civarı aylık
-
Bugün mülakatta covid19 ile ilgili konuşma yaptırıldı mı
-
@80üstamadnnmsz bir kişiye sorulmuştu sanırım
-
@muhacir soru sorulduğunu biliyorum da konuşma yaptırıldı mı kaymakam konuşması
-
arkadaşlar ancak yazma fırsatı buldum, genel olarak mülakatlarla ilgili paylaşmak istediğim hususlar; komisyon samimi,sıcak davranışlar sergilemekte ve size değer vermekte yardımcı oluyorlar hatırlamazsanız yahut yanlış birşe söylerseniz iktisattan mutlaka her adaya sn iller idaresi genel müdürü tarafından bir soru yönetilmekte kolay genel geçer tanımlar 657 dmk sn personel gelir müdürü tarafından bir soru yöneltilmekte bir soru ise sn teftiş kurulu başkanı tarafından mahalli idarelerle ilgili olmak kaydıyla 5302,5393 sayılı kanunlar ve özellikle sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı kimlerden oluşur ne iş yapar, ayrıca köylere hizmet götürme birlikleri sorusu defalarca soruldu bunlara dikkat edin kendinizi en iyi şekilde ifade etmeye gayret edin, 1 soru bilemediğiniz için elenmezsini yada tam tersi... rahat olun kendinizi kasmayın panik yapmayın özellikle ilk defa mülakata girecek ve işşiz olan arkadaşlarımın üzerinde ekstra bir baskı olduğunu gözlemledim ama bunun size faydası yok soğukkanlı olun su akar yolunu bulur nasip kısmet bu işler herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için sağlıcakla kalın haftaya son aşamaya geçeceğiz beklemesi daha farklı bir heycan onuda bizzati beraber yaşayacağız
-
Arkadaşlar bana da idari vesayet ,yetki genişliği neden yetki genişliği verilmiştir imza devri yetki devri ,vali ve kaymakam arasındaki fark cumhurbaşkanlığı ofisleri görevleri soruldu .sorularla biraz sıkıştırıyorlar ama çok korkulacak Bi şey yok.
-
Arkadaşlar bana idarenin kusurlu ve kusursuz sorumluluğu, devlet memurlarına verilen cezalar kim verir, zamanaşımı süreleri, gsmf nedir mg nedir? Soruları soruldu. Gayet güleryüzlü idiler, hiç sıkıltırmadılar beni.
-
@ömerhayyam teşekkür ederim 2020 mi 6000 tl ? aday kaymakam maaşı mı
-
@yigit06 Net Maaş 6,202.63 ₺ yeni başlayan memuriyete kaymakam adayı maaşı
-
Bugün gelmeyen var mı
-
@Başkan71 Memurlukta belli bir derece/kademede bulunanlar kaymakam adayligina basladiklarinda biraktiklari derece uzerinden mi maas aliyorlar?
-
@Başkan71 Efenim peki adaylığı biten 1 yıllık kaymakam maaşı ne kadar acaba bilginiz varmı şimdiden teşekkürler
-
@yigit06 4923 TL
-
@birsorumolacaktı dalga mı geçiyorsunuz, adaylığı biten kaymakam bu maaşı alamaz
-
https:// www. memurlar. net/ maas /kaymakam /?action=salary&advanced=&Salary_Condition=Lisans+Mezunu&Salary_Degree=6&Salary_Grade=1&Salary_Day=12&Salary_Month=3&Salary_Year=2018&Salary_TotalYears=2&Salary_MaritalStatus=1&Salary_PartnerStatus=working&Salary_Toddlers=0&Salary_Children=0&Salary_Toddlers_Disabled=0&Salary_Children_Disabled=0&Salary_LanguageA1=0&Salary_LanguageA2=0&Salary_LanguageB=0&Salary_LanguageC=0&Salary_DisabledLevel=0&Salary_IsUnionMember=false&Salary_Location_City=6&Salary_Location_County=128&Salary_Bes=true&Salary_BesIndicator=3&Salary_Ilksan=false&Salary_Polsan=false&Salary_R_Degree=&Salary_R_Grade=&Salary_P_Date=2020-01-15&Salary_P_Degree=&Salary_P_Grade=&Salary_Bail=false&Salary_DaysWithReport=&Salary_Tax=&Salary_Date=2020-03-15
-
@engineerisletme görüldüğü gibi 6850 lira 6/1 derecesinde bir kaymakam maasi
-
@engineerisletme bes kesintisi 180 tl var 7030 tl
-
@gktrko1 kazanılmış haktır derece /kademe 7/1 ise derecen 100 tl fazla alırsır
-
Sevgili arkadaşlar kaymakam öyle zannedildiği kadar yüksek maaş almaz. En azından yaptığı işe göre aldığı para yetersizdir. Öte taraftan sabit bir ikametgahın olmaz. Bedevi gibi evin sırtında emekli olana kadar gezersin. Bekar iken sıkıntı olmaz ama evlenip çoluk çocuğa karışınca sıkıntı olur. Bu meslek için çaba sarfetmeye başlamadan önce bunlar göz önüne alınmalı. Benim için bir idealdi bu, o yüzden göze aldım. Siz de aldıysanız Allah yolunuzu açık etsin.
-
bu mesleğin parasal bir karşılığı olamaz çünkü bu iş gönül işidir, zordur meşakatlidir,kaymakam yalnız insandır ...