2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@Başkan71 aynen
-
@Kethüda Staj doneminde de uc ay oraya uc ay buraya seklinde uc yil boyunca gezmekz atanjnca en ucra ilcelerde iki yilda bi tayinlerle gezmek...
-
Ya bu gönül işi kutsal makam felan biraz samimi gelmiyor gibi
-
arkadaşlar kaymakam oldu maaşı az gelmeye başladı bile.
zengin olmak isteyen varsa ticarete atılsın.
devlet memurluğu hele ki kaymakamlık zengin olunacak yer değil.
devlet merak etmeyin sizi kimseye muhtaç etmez... -
Merhaba değerli arkadaşlar
Bu gün iki kisi gelmedi, şube müdürünün dediğine göre ulaşmış bu arkadaşlara ve kaymakamlık mesleğini istemediklerini söylemişler.
Bana sorulan sorular : belediye meclis ve encümen kararları, takdir yetkisi ve ödemeler bilançosunu sordular. Anladığım kadarıyla iller idaresi genel müdüru genelde ekonomi ile ilgili sorular soruyor. Diğerleri kanun, mevzuat, çalıştığınız kurum ile ilgili soru soruyorlar.
Herkese başarılar dilerim. -
@kamikaze bi tanesi benim onların
-
@Bilkenter26 sınava neden girmiştiniz yanlış anlamayın merak ettim de sonradan mı karar değiştirdiniz
-
@Bilkenter26 saygı duyuyorum sayın hocam
-
@Başkan71 Kaymakam ilçedeki en yalnız kişidir demişti bir abimiz.
-
En buyuk zorluklarindan birisi de haftasonu dahi bulundugun ilceden ayrilirken yillik izin yazman gerekmesi... Ama arkadaslar hangi meslekte var ki bu kadar iyi seyler yapabilme firsati, gercekten iyi olmak isterseniz cok guzel projelerle muhtac insanlara cocuklara ve hatta sokak hayvanlarina cokca guzel seyler yapilabilir
-
Haftasonlari ilceden disari cikarken yillik izinden düşülüyor. Peki bayram tatillerinde ilk gun zaten ilcede kaliniyor bildigim kadsriyla. Geri kalan gunlerde de mi yillik izinden düşülüyor?
-
@merasim34 hakimler kaymakamlardan cok aliyor.Esijizde hakimse en az 20bin tl maas eve girer.Hangi ticaret kurumsal olmayan şirketler dısında aylık 20bin tl bırakabilir ki?
-
Yıllık izinden filan düşme yok arkadaşlar kafanızı bulandırmayın durduk yere
-
@BlackList hocam şu mesleği birinci agızdan dinlemeyi çok isterdim.Bu kadar zorlu şartlar barındıran bir meslek oldugu uygulamada pek inandırıcı gelmiyor tek zorluğu sürekli yer degistirmesi mi?
-
Hafta sonu izin yazma olayı nerden çıktı ya:) tamam izin meselesi sıkıntılı ama düşündüğünüz kadar değil. Bir de şu var, bulunduğunuz yerin mülki amiri olacaksınız, bu yüzden normal bir memuriyet gibi düşünmeyin bu işi, izinmiş maaşmış, bunlara çok takılmayın
-
@zenginmemur adına yakışır bir yorum
-
@MÜLKİ Aslinda dogru, mulakat surecinde daha cok mulakata girmemis olanlar mulakati iyi sekilde tamamlamayi dusunmeliler. Ama iste iyi bilen arkadaşların, diger kimselerin aklina takilan izin gibi konulari aydinlatirsa tabi daha iyi olur
-
@80üstamadnnmsz aynen sonradan kendime farklı bir kariyer yolu çizdim hocam
-
Her mesleğin kendine göre avantaj ve dezavantajları vardır elbette, bir arkadaşımız toparlayıp yazabilirse kaymakamlıkla ilgili herkes için daha aydınlatıcı olur.
-
@zenginmemur hocam çok fazla bir bilgim yok açıkçası. Sadece izin olayında öyle yıllıktan düşme filan olmadığını, maaşların hakimlere göre çok az olduğunu filan biliyorum. Bence en büyük zorluğu küçük ilçede yaşamanın getirdiği zorluklar. Yani sosyal hayat pek yok gibi. Tabi kişiden kişiye değişir bir durum bu da.