2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@mülki beklemekten yorulduk zaten. Mülakat in kısa sürmesi bize iyi geldi.
-
@vedatkoçakgop size ne sordular peki
-
@kykm maşallah yağdırmışlar size. @vedatkoçakgop geçmiş olsun
-
@mülki öyle oldu hocam cevaplamada sıkıntı olmadı ama konuşmada patladım pek bir şey diyemedim
-
Hala devam ediyor mu mülakat
-
@mia_nur icisleri Bakanlığında soruşturma izni kim yetkili
Ücret enflasyonu
Suroye de yapılan harekatlar -
@mülki eyvallah hocam.
-
Mülakat 17 30 da başladı 22 30 da bitti hiç ara verilmedi bana sorulan sorular
il özel idaresinin görevleri
Varlık fonunu anlat başkanı kim vs sorular
Ücret enflasyonunu bana da sordular
Ben girmeden önce soru paylassinlar diye bekliyordum bekleyen arkadaşlar için yazmak istedim -
@vedatkoçakgop Suriye'ye yapılan hareketları kesin sorarlar diye düşünüyordum sana kısmetmiş .
-
@80üstamadnnmsz hatta babam ben mülakata girmeden önce saydırdı bana sormadılar ama
-
Çok zorlayıcı bir gündü .bir de sabah beste kalkinca heyecan yerini uyku ve yorgunluğa bıraktı .
Belediyenin organları nelerdir
MİA nin belediye meclisi kararları üzerinde iptal davası açma yetkisi ?
Kaymakamlar valinin farkları
Devaluasyon nedir
Bunlar haricinde valinin yüksek öğrenim durumu ile başlayan bir soru cevap silsilesi ve neden sakal tıraşı olup geldiğimi tartıştıkSoruların cogunu uzatarak cevaplamaya çalıştım
Mesela devaluasyonun tanımını yapıp birakmadim Marshall lerner koşuluna kadar açıkladimGenel olarak iyiydi
-
Merhaba arkadaşlar. Bana yetki genişliği, idarenin bütünlüğü, bir yere giriş çıkışların yasaklanip-yasaklanamayacagi yönündeki hüküm soruldu. Ve kaymakamı olduğum ilçenin personeline yaşanan zor bir konu/olayda motivasyonu konuşması yapmam istendi. Biz saldık sıramızi, kalanlara başarılar dilerim. Hakkımızda hayırlısı.
-
Bir sürecin daha sonuna geliyoruz. Bundan sonrası gergin bekleyiş. Bilen bilir, o nihai liste açıklanınca nabzın 500'e fırlamasını. Listede ismi göremeyince hasıl olan yüreğe öküz oturmuş hissini bir daha yaşatma ya rabbi. Ne kötü bir histir o Rabbim vatana ve millete en hayırlı olacak yüz kişinin önünü açsın inşallah. Haydi hayırlı tıraşlar.
-
@Kethüda bukadar ciddiye almayın hocam herkes kaymakam olacak diye bir kural yok sakin olun torpiliniz kuvvetli degilse cok heyecan yapmıyorsun daha rahat bekliyorsun :))
-
Bir aşamanın daha bitmesine son 3 gün kaldı. Hadi hakkımızda hayırlısı olsun
-
@yigit06 yeni atanan 7/1 kaymakam (daha önce memuriyeti olmayan)
-
@Kethüda özellikle de ilk defa bu duyguyu yaşayacak arkadaşlar için daha zor olmakta hatta etkisi bir iki hafta devam edebilmekte, birde işsizse işte o zaman zincirleme etki yaparak diğer sınav ve mülakat performanslarını ciddi derecede etkilemektedir, biran evvel bu şoku Üzerlerinden atarak önlerinde ki fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeleri yarlarına olur seneye tekrar daha tecrübeli daha inançlı ayakları daha sağlam yere basar şekilde gelmeleri daha iyi olur. herkes için hakkında hayırlısı olsun, bu bir sevdadır bazıları için 35 yaşa kadar bitmez ...
-
@Başkan71 Bi belediye baskanina sormuslar, secim surecinde harcadiginiz paralari bes yilda aldiginiz maaslarin karsilamasi mumkun degil neden bu kadar ugrasiyorsunuz diyor? Adam diyorki kapidan girip onunu ilikleyip" baskanim "diyorlar onun tadi hicbir seyde yok diyor. Kaymakam oldugunuzda daha fazlasi oluyor ve daha surekli oluyor bes yil filan da degil. Egri oturup dogru konusmak gerekirse hemen herkesin icinde o sevda vardir. Cunku en basiti anne babanin gururlanma seviyesi bile insani cok etkiler bu surecte, kaybedince de o yuzden etki buyuk oluyor iste.
-
@gktrko1 iste bu model adamlar belediye başkanı oluyor sonra vatandaşa hizmet üretmek yerine sağına soluna şak şakcılardan doldurup sabah akşam başganım çok büyük adamsın nidaları ile harcadığı paranın keyfini sürüyor sonra bir iki tarla alıp imar geçirip kara bile geçenler oluyor.
-
@Başkan71 daha önce memuriyeti olanlar kac dereceden başlıyor peki ?